wopiga Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Witam Zaktualizowałem mi się Miui z 10 na 11. Do komfortowego korzystania z telefonu potrzebuję czarnych motywów.. Chodzi o : kontakty, SMS, Wybieranie numeru itp.. z tłem czarnym W Miui 10 udało mi się to osiągnąć po zainstalowaniu odpowiedniego motywu i paru zmianach np. klawiatury, poprawiłem ikonki. Proszę o poradę bo Miui 11 i kompatybilne motywy oferują białe tło. Odnalazłem np motyw Stock który posiada w większości czarne tło jednak wybór numeru jest z białym tłem, co dziwne cyfry też białe a więc ich nie widać. Czy okno wyboru numeru można zmieniać jak np aplikacja do wyboru klawiatur? Z góry dzięki. Pozdrswiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancik Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Ja miałem ten problem na Miui10 teraz przy Miui 11 jest ok. Korzystam z motywu ciemnego z ładnymi ikonami jak dla mnie Classic_MUWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
wopiga Posted November 21, 2019 Author Share Posted November 21, 2019 Wolę standardy..nic wymyślnego. Korzystam chwilowo z motywu STOCK Black Screen pokazuje problem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts