Kudłaty Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Witam, Mam problem T9 Pro i łącznością Bluetooth. Telefon nowy, z Polskiej dystrybucji, wersja Global. Telefon jest sparowany z fabrycznym zestawem głośnomówiącym w aucie, wszystko elegancko działa (wyszukiwanie kontaktów, media itp) do momentu rozpoczęcia rozmowy telefonicznej, a dokładniej do jej zakończenia. Po rozłączeniu, czy to ze strony mojej czy rozmówcy, wraz z dźwiękiem zakończenia połączenia telefonicznego, telefon/samochód przerywa parowanie bluetooth i nie przywraca go. Z tego co zauważyłem, problem zaczął się pojawiać po aktualizacji softu w telefonie... Próbowałem resetować ustawienia bluetooth i telefon bez większych sukcesów Link to comment Share on other sites More sharing options...
S3V3N Posted November 20, 2019 Share Posted November 20, 2019 Sam to podkreślasz "...tego co zauważyłem, problem zaczął się pojawiać po aktualizacji softu w telefonie..." Czyli zgłoś problem tam gdzie trzeba i czekaj na jego "daj Bóg" rozwiązanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts