Paweeeł Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Witam, mam problem z odnalezieniem oryginalnego szkła na aparat w telefonie XIAOMI MI 9T, pobiłem szkło aparatu.Jeśli ktoś wie gdzie i jak to kupić proszę o link bądź namiary. Z góry dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antek Szprycha Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 US $7.35 8%OFF | Oryginalna tylna kamera szklana soczewka rama pokrywy dla Xiaomi Redmi K20 Pro K20pro soczewka aparatu tylnego obiektywu case części zamiennehttps://s.click.aliexpress.com/e/XLJWPMQfhWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweeeł Posted November 16, 2019 Author Share Posted November 16, 2019 Dziękuję za pomoc powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts