Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć wszystkim, 

Od aktualizacji gdy zlikwidowali watchface mam coraz większe problemy z opaską. Próbowałem już wszystkiego typu reinstalację nadawanie ponownie uprawnień nawet downgrade nic nie pomógł.

Opaska pokazuje powiadomienia w zakladce ale nie wybudza ekranu oraz nie wibruje. 

Tętno zamiast mierzyć od razu po kliknięciu zawsze jest informacja o zapięciu opaski.

Opaska nie blokuje się po ściągnięciu

Ekran nie budzi się po podniesieniu ręki.

Czy macie pomysły bo powoli nam ochotę wyrzucić to na złom...

Edited by Pogo0913
Posted

Sparuj ponownie opaskę, przywracając jej ustawienia fabryczne.

Ogólnie podałeś sporo problemów, nie bawiłeś się innymi aplikacjami typu Mi Master Band itd.? Jeśli ponowne sparowanie nie pomoże, pokombinuj w aplikacji, mogło coś się poprzestawiać, musisz "na nowo" ustawić elementy, z którymi masz problem.

6 godzin temu, Pogo0913 napisał:

Opaska pokazuje powiadomienia w zakladce ale nie wybudza ekranu oraz nie wibruje. 

Sprawdź i zmień wibracje, na dowolne, a potem przywróć, jakie miałeś.

Opaska nie blokuje się po ściągnięciu

Ekran nie budzi się po podniesieniu ręki.

Wyłącz i włącz ponownie te opcje. W przypadku wyburzania ekranu możesz zmienić schemat, jak masz ustawione "cały dzień", to zmień na "zaplanowano" i odwrotnie.

Tętno zamiast mierzyć od razu po kliknięciu zawsze jest informacja o zapięciu opaski.

Mam to samo, przy czym nie za każdym razem. Ale często widzę ten komunikat, próbując zmierzyć tętno.

• 2 weeks later...
Posted

Okej udało się trzeba było przywrócić ustawienia odinstalowujac całkiem mi fit i na nowo wszystko ustawiać.

Samo przywrócenie nie pomogło, ani samo ponowne włączenie opcji. Dziwne