Kacper Skrzypek 2,115 Posted November 15, 2019 Author Report Share Posted November 15, 2019 Na Mi6 nawet smiga ok. [mention=29619]Orjon[/mention] to "rozmazanie" tapety blokady to juz nie wroci? Calkiem spoko to bylo.Nie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
mishkovitz 4 Posted November 16, 2019 Report Share Posted November 16, 2019 Dnia 11.11.2019 o 20:42, mishkovitz napisał: Myślałem, że da radę bez tego... No cóż. Spróbuję przy najbliższej aktualizacji Zainstalowałem ponownie obecną wersję robiąc wipe, ale problem z google play mi nie zniknął. Nadal jest "czekam na pobranie". Zauważyłem też, że w właściwościach aplikacji przy "Łączność z siecią przez" mam SIM1 i SIM2, nie mam WiFi, co nie zmienia faktu, że na obu SIMkach (Play + T-Mobile) też ten problem jest... Jakieś inne sugestie? Link to post Share on other sites
krzygaj 35 Posted November 19, 2019 Report Share Posted November 19, 2019 Czy też tak macie, że zaplanowane SMS nie wychodzą Wam o zaplanowanym czasie? U mnie dopiero wychodzą jak odpalę aplikację do SMS bądź przyjdzie SMS od kogoś. Tak jakby aplikacja była usypiana w tle. Mam dla niej ustawione oszczędzanie baterii MIUI. Link to post Share on other sites
Recommended Posts