nickk123 Posted November 5, 2019 Share Posted November 5, 2019 Witam , Przejrzałem forum ale dla mojego problemu nie znalazłem rozwiązania. A więc : Po naładowaniu opaski Mi band 3 , przestały działać w opasce wibracje , powiadomienia pokazują się na opasce (wiadomości, połączenia itd) , nie pomaga rozparowanie opaski , nowe oprogramowanie (Mi fit), reset telefonu. Wszystkie uprawnienia są nadane plus apikacje w tle. Już nie mam pomysłu co to może być, w ciągu jednego ładowanie wibracje znikły. Ktoś ma jakiś pomysł ??? Z góry dziękuje za informacje, pozdrawiam PAWEŁ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek610 Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 23 godziny temu, nickk123 napisał: Po naładowaniu opaski Mi band 3 , przestały działać w opasce wibracje , powiadomienia pokazują się na opasce (wiadomości, połączenia itd) , nie pomaga rozparowanie opaski , nowe oprogramowanie (Mi fit), reset telefonu. Wszystkie uprawnienia są nadane plus apikacje w tle. Już nie mam pomysłu co to może być, w ciągu jednego ładowanie wibracje znikły. Ktoś ma jakiś pomysł ??? Z góry dziękuje za informacje, pozdrawiam PAWEŁ Silniczek wibracyjny wyzionął ducha. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts