Mikaelssoon Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Cześć, Chcę wymienić telefon a zależy mi na flagowcu z czytnikiem palca z tyłu. Zostaje jedynie Mix 3, ale wersja 5G przemawia do mnie bardziej ze względu na baterię i procesor. Gdzie można go kupić, jest jakieś sprawdzone źródło? Czy warto? Myślicie, że będzie miał dłuższe wsparcie przez nowszy procesor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Przyłączam się do pytania wyżejWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Polecam ten sklep, dwa telefony od nich i bez żadnego problemu:https://s.click.aliexpress.com/e/O0jUttmsFWysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Żeby jeszcze mieli wersja 6/128... Było by git ale dzięki za namiary na sklepWysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
abc00 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Czy ja dobrze widzę, że wersja 5g nie ma dual sim? Ludzie na Ali wystawiają negatywy bo niezłe rozczarowanie... no szok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted November 12, 2019 Share Posted November 12, 2019 Czy ja dobrze widzę, że wersja 5g nie ma dual sim? Ludzie na Ali wystawiają negatywy bo niezłe rozczarowanie... no szok.Nie nie ma dual SIM... Mi akurat to niepotrzebne Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts