mattis8798 Posted October 26, 2019 Share Posted October 26, 2019 Witam tak jak w tytule mam problem ze zmianą tapety ekranu blokady. Chciałbym używać programu co sam zmienia tapety jednak żaden program jaki pobierałem i próbowałem użyć nie potrafił zmienić tapety ekranu blokowania. Tak więc czy ktoś miał podobny problem lub jest na to jakiś fix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Musisz ręcznie zaktualizować aplikację "Codzienne tapety ekranu blokady" czy jakoś tak ona się nazywa: https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/mi-wallpaper-carousel/mi-wallpaper-carousel-v7-g-191014-release/mi-wallpaper-carousel-v7-g-191014-android-apk-download/download/ Pobierz najnowszą wersję aplikacji systemowej z linka powyżej, ręcznie zaktualizuj i problem rozwiązany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 28, 2019 Share Posted October 28, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts