rock'n'rolla Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 Też to mam już nawet nie chce mi się wymieniać mniejszych pierdół jak ta czy wyskakujący komunikat o roamingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QBAQ Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 @rock'n'rolla nie wiem czy wiesz ale istnieje jeszcze Global ROM P.S. dla Mi9 jest nowe TWRP - twrp-3.3.1-46 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted October 30, 2019 Share Posted October 30, 2019 @QBAQ nie będę przechodził na Global z powodu jednego niewypału. Kiedyś też wyszły dwa czy trzy ROMy, które były nie do użytku. Ten jest wybitnie do d*py ale jak już napisałem wcześniej, poczekam na nowe wydanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Dnia 28.10.2019 o 13:38, Orjon napisał: Z tym powiadomieniem u mnie jest niestety podobnie. Badamy sytuację ale nie wiemy w czym leży problem. Z skalowaniem u mnie problemów nie ma. u mnie pomogło zainstalowanie alternatywnego sklepu Google mianowicie APK puree , i aktualizacje apek w nim ,może to wam coś rozjaśni temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBanan Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Cześć. Mam Mi9 Problemy z Mapami Google u mnie także występuje (czarny ekran) A bardziej irytujące są znikające kontakty i brak możliwości ustawienia dużego zdjęcia kontaktu. Tzn. można go ustawić ale za jakiś czas znika i pozostaje tylko miniaturka. Ten problem był już na wcześniejszych ROMach z serii Android 10 i MIUI 11. Występuje u Was coś takiego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar00 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Cześć. Mam Mi9 Problemy z Mapami Google u mnie także występuje (czarny ekran) A bardziej irytujące są znikające kontakty i brak możliwości ustawienia dużego zdjęcia kontaktu. Tzn. można go ustawić ale za jakiś czas znika i pozostaje tylko miniaturka. Ten problem był już na wcześniejszych ROMach z serii Android 10 i MIUI 11. Występuje u Was coś takiego?U mnie znikały kontakty ale reset do ustawień fabrycznych naprawił wszelkie bolączki. Jeżeli u innym działa tylko nie u Ciebie polecam stosować zasadę jaka opisał Acid parę postów wyżej. Można dzięki temu oszczędzić sobie trochę włosów na głowie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Macie moze apke wyszukiwanie gdzieś luzem?Przypadkowo aktualizowałem ją w aptoide i teraz mam same krzaczki.Problem powiadomienia o aktualizacji, załatwia zainstalowanie najnowszej w wersji danego programu w sklepie aptoide Link to comment Share on other sites More sharing options...
jjarik Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 za to mój problem od miui 11 dotyczy braku synchronizacji SMS , ktoś też z tym się boryka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Czy w apce wyszukaj można ustawić taki widget jak na zdjęciu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 za to mój problem od miui 11 dotyczy braku synchronizacji SMS , ktoś też z tym się borykaZmień język na angielski i wtedy próbuj synchronizacji i resetuj telefonu, na niektórych telefonach nie ma problemu na niektórych trzeba kilka razy próbować tej metody. U mnie poszło chyba za drugim resetem.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 9 godzin temu, mihail1 napisał: Czy w apce wyszukaj można ustawić taki widget jak na zdjęciu? Zaktualizuj sobie telefon do najnowszego ROMu to będziesz miał to gówno. Ja bym wolał wiedzieć jak to usunąć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 Przecież jest opcja w ustawieniach pulpitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 Przecież jest opcja w ustawieniach pulpitu.Gdzie niby mogę włączyć ten pasek wyszukiwania ? Mogę wybrać tylko pomiędzy asystentami, oraz włączyć skrót przeciągnięcia do góry, aby szybko wyszukiwać Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 @mihail1 ustawienia -> pulpit -> pasek wyszukiwania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 12 godzin temu, rock napisał: [mention=5846]mihail1[/mention] ustawienia -> pulpit -> pasek wyszukiwania. Chyba muszę, wyczyścić pamięć aplikacji oraz raz jeszcze cache..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 31, 2019 Author Share Posted October 31, 2019 Jak wyżej. Ale to dopiero od 9.10.31 więc prosiłbym o niezasmiecanie tego wątku pytaniami "a czemu nie ma tego w 9.10.24"..Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted October 31, 2019 Share Posted October 31, 2019 @Orjon sorry, napisałeś "przecież jest opcja w ustawieniach... ",.więc wrzuciłem screen sądząc, że w tym wydaniu tak również można było ustawić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.