Wiskoler Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem MI 9 i zainstalowałem od początku najnowszą wersję MIUI czyli 9.10.17. Telefon sie uruchomił i niby wszystko działa ale niestety przy próbie wejścia do sklepu PLAY i wyszukania jakiejś aplikacji następuje wyłączenie sklepu i komunikat że mogę wysłać komunikat i tyle. Nie pomaga restart telefonu, nie pomaga ponowne wgranie MIUI poprzez TWRP. Tylko ja tak mam? Bo nie znalazłem więcej takich opinii.
Wiskoler Posted October 23, 2019 Author Posted October 23, 2019 7 minut temu, stereo0 napisał: na globalu działa Właśnie nie mogę wgrać Globala/Stable, również nie mogę wgrać wcześniejszej wersji MIUI.
Adam Błażejewski Posted October 23, 2019 Posted October 23, 2019 Format data, full wipe i zabawa w wgrywanie od nowa. W najgorszym wypadku będziesz musiał użyć MiFlasha i wgrać oryginalne oprogramowanie a później zacząć zabawę od nowa. Na moim też sklep działa. Wersja softu ta sama.
Wiskoler Posted October 24, 2019 Author Posted October 24, 2019 21 godzin temu, zoltan78 napisał: Format data, full wipe i zabawa w wgrywanie od nowa. Według porady zrobiłem co powyżej i udało mi się uruchomić na wersji Stable. Poczekam na następną wersję tygodniową i spróbuje jeszcze raz, może tam sklep pójdzie bez zająknięcia. Dziekuję za pomoc.
Nezumi Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Recommended Posts