ZIOLOISO 22 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Widzę, że na 9T był wczoraj reup, coś było nie tak, co się zmieniło? Nie ma żadnej informacji. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
simcold 200 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Reup ok google, ia button and old battery iconWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
mihail1 22 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Reup ok google, ia button and old battery iconWysłane z mojego MI 9 przy użyciu TapatalkaNa MI8 icona baterii jest ta sama Link to post Share on other sites
Damianik 0 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 9 godzin temu, Bartos napisał: Synchronizuje bez problemu synchronizuje, ale wiadomości się nie pojawiają... Link to post Share on other sites
BocianJD 9 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 Na Mi 9 SE zaraz po odblokowaniu na ułamek sekundy ekran błyska białym światłem. Ktoś jeszcze tak ma? Na poprzednim sofcie tego nie było. Link to post Share on other sites
jjarik 19 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 1 godzinę temu, Damianik napisał: synchronizuje, ale wiadomości się nie pojawiają... mi9t a teraz K20 wszystko ładnie chodzi wraz z gpay poza wyżej wspomnianych wiadomości Link to post Share on other sites
BocianJD 9 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 7 godzin temu, simcold napisał: Reup ok google, ia button and old battery icon Wgrałem i faktycznie jest stara ikonka baterii. Szkoda, bo ta nowa bardziej mi się podobała. Link to post Share on other sites
jjarik 19 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 7 minut temu, BocianJD napisał: Wgrałem i faktycznie jest stara ikonka baterii. Szkoda, bo ta nowa bardziej mi się podobała. też wolałem nowa bardziej pasowała do nowego miui Link to post Share on other sites
frrancuz 250 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 36 minut temu, BocianJD napisał: Na Mi 9 SE zaraz po odblokowaniu na ułamek sekundy ekran błyska białym światłem. Ktoś jeszcze tak ma? Na poprzednim sofcie tego nie było. Mam takie blyskanie, i to już od starszej wersji. Przy AoD jest dość częste, teraz wyłączyłem i wydaje mi się że jest mniej. Niestety, nie mam miuipolska, tylko globalna. I po czytaniu internetu, niestety może to świadczyć o wadzie i potrzebie zwrotu do naprawy. Na razie jest to losowe, i w sumie czekam aż będzie na tyle częste że na gwarancji zobaczą co się dzieje. Link to post Share on other sites
ozzbi 3 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 (edited) Czemu nie ma aktualizacji dla mi9 jak usiłuje ją pobrać ręcznie ??? W ota pokazuje mi dostępna - pisze że mam najnowszą wer . Czy wychodziło jakieś V2 dla mi9??? https://zapodaj.net/fe534ad93d265.jpg.html Edited October 22, 2019 by ozzbi Screen Link to post Share on other sites
paveu 105 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 @BocianJD @frrancuz Spróbujcie włączyć w ustawieniach wyświetlacza ograniczenie migotania. Link to post Share on other sites
BocianJD 9 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 27 minut temu, paveu napisał: @BocianJD @frrancuz Spróbujcie włączyć w ustawieniach wyświetlacza ograniczenie migotania. Dzięki, przetestuję ;] Link to post Share on other sites
simcold 200 Posted October 22, 2019 Report Share Posted October 22, 2019 też wolałem nowa bardziej pasowała do nowego miuiJa wyłączyłem całkiem ikonkę Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
ADINI 1 Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 Na moim r7note wszystko super działa tylko czasami kamera ma freeza. Bateria super i performance bez zarzutów. Link to post Share on other sites
hhunter22 37 Posted October 23, 2019 Report Share Posted October 23, 2019 Mi mix 2s. Nie działają płatności zbliżeniowe. Reinstal nie pomógł, reinstal aplikacji również... Ktoś jakieś pomysły? Aplikacja banku milenium. Link to post Share on other sites
styku 4 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 (edited) Po zainstalowaniu najnowszego magiska, od razu po restarcie wyskakuje 'process.android blablabla' zostal zatrzymany, probowalem trzy razy, druga sprawa, po wgraniu moda w twrp na 84HZ ( oczy bola teraz od 60ciu :/), po restarcie wyskakuje 'fastboot' rom sie nie bootuje, pomaga reflash, na android 9 wszystko dzialalo bez problemow. Mi 9se Mam pytanie, czy jak na tego updeta wgram dirty flash starsza wersje z android 9 to bedzie smigac? Oczy mnie bola od odswiezania 60Hz i chce powrocic na poprzednia a niestety backupa mam bardzo starego... Edited October 24, 2019 by styku Link to post Share on other sites
-wój- 0 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Po wskoczeniu na Q przestał działać BT. Tzn. po restarcie telefonu jest OK, ale jeśli go wyłączę i ponownie chcę włączyć - nie bangla, trzeba restartować, żeby załapało Link to post Share on other sites
preston2009 98 Posted October 24, 2019 Report Share Posted October 24, 2019 Up. Potwierdzam. Link to post Share on other sites
danioRM 18 Posted October 29, 2019 Report Share Posted October 29, 2019 Tak na szybko, zauważyłem następujące różnicę względem MIUI10.1. System zdecydowanie wolniej działa, nawet w grze Hill Climb2 obraz nie jest płynny.2. Czasami mam problem z płatnościami NFC za pomocą aplikacji millenium, wyszła już aktualizacja aplikacji, ale jeszcze nie sprawdzałem czy coś się poprawiło.3. Bateria trzyma dużooo gorzej, 4-5h SoT przy normalnym użytkowaniu to aktualny max.4. Co jakiś czas aplikacja Internet się zawiesza, co powoduje zamrożenie całej nakładki. Trzeba poczekać jakiś czas, bądź wejść w ustawienia. Wówczas pulpit ładuje się od nowa.Zauważyliście u siebie podobne problemy?Dodam, że przechodziłem z globala, oczywiście czyszcząc wszelkie dane.Aa i czasami chmura nie chce się synchronizować, tj. SMS nie pobierają się z chmury. Z kontaktami, nagraniami nie ma takiego problemu.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts