symforian Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 Jestem od kilku godzin właścicielem Amazfita GTR 47. Mam problem. Nie wiem jak zaktualizować go. Mam ponoc starą wersję i przez to nie mogę zmieniać tarcz zegarka z menu aplikacji. Tak mi powiedziano na grupie Amazfit na facebooku. Ale nikt nie potrafi mi mi powiedzieć dlaczego w aplikacji nie mam opcji aktualizacji? Wszyscy mają tylko nie ja. Próbowałem wersje aplikacji 3.4.0, 3.4.1 no i najnowszej ze sklepu Play. Nie wiem. Może mój Xiaomi mi9t jest niekompatybilny z Amazfitem? Pomóżcie proszę bo nie wiem czy odsyłać Amazfita czy nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
symforian Posted October 17, 2019 Author Share Posted October 17, 2019 Temat do zamknięcia. Problem rozwiązany. Aczkolwiek w zyciu bym nie pomyślał ze trzeba Amazfita połączyć z wifi. Dopiero wtedy w aplikacji wskoczyła opcja "sprawdx aktualizację" i wszystko poszło bez problemu. tarcze tez się wgrywają. Nikt na grupie facebookowej o tym nie wiedział. Czyli w ostatniej aktualizacji cos musieli zmienic z tym wifi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinB24 Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited) do usunięcia... Edited January 7, 2020 by MarcinB24 usunięcie treści bo nie na temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts