r0bertt Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 Witam, Przeszukałem forum oraz googla, ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie - otóż od miesiąca mam problem z aplikacją facebook. Non stop chce się aktualizować i pokauje że jest dostępna aktualizacja o rozmiarze 12KB. Robiąc aktualizację pobiera się prawidłowo i instaluje jednak aktualizacja funkcji facebook przebiega bezskutecznie, apka znowu wisi dostępna jako udpate w sklepie play. Dzieje się tak w kółko, a bateria leci na łeb na szyję. Telefon jest po full wipe, wersja apki to 242.0.0.43.119 (poprzednia wersja aplikacji to samo), mój telefon to Mi9. P.S od razu piszę, że nawet wyłączając wszystkie aktualizacje dzieje się samo - non stop pobiera aplikację i nie może zaaktualizować funkcji fb - miał ktoś podobny problem, wiadomo co jest przyczyną? Problem ten mam od 2 tygodni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 @r0bertt spróbuj zainstalować z apk tą ostatnią wersję, albo nowszą betę, lub alphę. https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/facebook/facebook-242-0-0-43-119-release/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 U mnie też to wisiało przez jakiś czas, nawet kilka różnych wersji o podobnym rozmiarze. Żadna nie chciała się zainstalować a potem zniknęły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 10 godzin temu, FromWP napisał: @r0bertt spróbuj zainstalować z apk tą ostatnią wersję, albo nowszą betę, lub alphę. https://www.apkmirror.com/apk/facebook-2/facebook/facebook-242-0-0-43-119-release/ Dziwne bo pobrałem najnowszą betę i wyświetla mi się dostępna starsza aktualizacja w normalnym rozmiarze 60 mb, zaktualizowalem i znowu dostępna aktualizacja 19 kb... :/ czyściłem też dane podręczne google play jak radzi facebook ale nic nie pomaga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 1 godzinę temu, r0bertt napisał: czyściłem też dane podręczne google play jak radzi facebook ale nic nie pomaga? Czyli to raczej błąd aplikacji sklepu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted October 17, 2019 Author Share Posted October 17, 2019 19 godzin temu, FromWP napisał: Czyli to raczej błąd aplikacji sklepu. Bardzo możliwe, tylko czy przez 3 aktualizację nie naprawili tego i nikt o tym nie pisał nigdzie nie forum...? trochę dziwne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts