Jump to content

Redmi Note 8 Pro – Official Global Stable ROM

pkonrad

Recommended Posts

U mnie śmiga. Trochę się pobawiłem i jak dotąd nie napotkałem żadnych problemów. Na innych forach ludzie opisując wersje z innych regionów tak strasznie rozpaczali, że spodziewałem się jakiejś wielkiej tragedii. 

@zaskorskimar

Wygląda to tak, jakby plik pobrał się z jakimś błędem. Spróbuj pobrać go jeszcze raz, lub ściągnij plik Recovery zamist OTA.

EDIT:
Podobny komunikat wyświetla się przy próbie aktualizacji najnowszym ROMem RN8T. Więc albo są jakieś przejściowe problemy z serwerami Xiaomi, albo już zdążyli wycofać te aktualizacje, chociaż w tym drugim przypadku komunikat zawsze był inny.

Tak jak przypuszczałem, trzeba było zostać na miui 11

Jest dużo animacji, cały os wydaje się teraz bardziej powolny i ociężały, są też drobne przycinki tychże animacji, w ustawieniach wsadzili pogrubioną czcionkę nie wiadomo po co, procenty jakby też szybciej uciekały

Aparat tylko na plus jak na razie

Mam nadzieję że to nie jest ostateczna wersja 

Edited by Zwinny

@Zwinny Faktycznie jesteś zwinny :-D W pół godziny przetestowałeś dogłębnie nowy soft a nawet już wiesz, że bateria leci w oczach. Mistrz!

Edit: Od wczoraj nie zauważyłem zwiększonego zapotrzebowania na energię. Mniejszego też chyba nie. Powiedziałbym, że jest identycznie ale mogę się mylić kilka minut w tę czy tamtą stronę.

Edited by rbbxx
  • Like 1
  • Haha 1

20 godzin temu, maszkara72 napisał:

Co oni odwalają..?Pojawiła się ta aktualka po raz drugi u mnie dzisiaj i po raz drugi zniknęła..To jakaś parodia?

No i pojawiła się po raz trzeci...czy to znaczy,że znowu coś w niej poprawili?

3 minuty temu, rbbxx napisał:

@maszkara72 Masz 12 i pojawiła Ci się aktualizacja? Mam od 2 dni i żadnych nowych uaktualnień więc to raczej cały czas ten sam build.

Nieeee..,mam 11.

A 12 pojawiała się do tej pory u mnie 2 razy i 2 razy znikała.Dzisiaj pojawiła się po raz trzeci.Takie to śmieszne trochę.

5 godzin temu, maszkara72 napisał:

Nieeee..,mam 11.

A 12 pojawiała się do tej pory u mnie 2 razy i 2 razy znikała.Dzisiaj pojawiła się po raz trzeci.Takie to śmieszne trochę.

21:15 sprawdziłem czy jest aktualizacja, była i normalnie zainstalowałem ;) 

• Like 1

• 2 weeks later...