maszkara72 Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 (edited) Ale to nie jest poprawiona 12.5 Enhacent? Edited November 8, 2021 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8cikk Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 Dziwne. Mi pobrało wczoraj jak kolega wyżej pisał se jest aktualizacja. A dzisiaj brat sprawdzał bo wczoraj nie miał jak i aktualizacji nie ma. A w tym samym czasie tele kupiony i z tym samym softem. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted November 9, 2021 Author Share Posted November 9, 2021 Redmi Note 8 Pro – EEA Stable ROMMIUI V12.5.4.0.RGGEUXMRecovery ROMhttps://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RGGEUXM/miui_BEGONIAEEAGlobal_V12.5.4.0.RGGEUXM_e3824d960a_11.0.zipOTA z V12.5.3.0https://bigota.d.miui.com/V12.5.4.0.RGGEUXM/miui-blockota-begonia_eea_global-V12.5.3.0.RGGEUXM-V12.5.4.0.RGGEUXM-71baaab4ab-11.0.zipWysłane z mojego Mi A3 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted November 9, 2021 Share Posted November 9, 2021 (edited) 2 godziny temu, sk8cikk napisał: Dziwne. Mi pobrało wczoraj jak kolega wyżej pisał se jest aktualizacja. A dzisiaj brat sprawdzał bo wczoraj nie miał jak i aktualizacji nie ma. A w tym samym czasie tele kupiony i z tym samym softem. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Mi też już zniknęła.... A jednak pojawiła się znowu Edited November 9, 2021 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 Jest 12.5.4 przez ota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 (edited) 15 minut temu, ohara napisał: Jest 12.5.4 przez ota. A jaki region masz ustawiony? Bo u mnie nic nie pokazuje Edited November 18, 2021 by maszkara72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominicus Posted November 18, 2021 Share Posted November 18, 2021 (edited) U mnie jak wskoczyła aktualizacja do wersji 12.5.3 (albo 12.5.2) była dość krótko i zniknęła. Pobrałem ręcznie i zainstalowałem z pliku, choć zmiana regionu też ją wyszukiwała. Wczoraj pojawiła mi się 12.5.4 i od razu pobrałem i działa. Co ciekawe, ten sam model u innej osoby, który siedzi nadal na wersji 12.0.6.0(QGGEUXM) nie wyszukuje żadnej aktualizacji, do tego nie chce się nic instalować z pliku i wyskakuje komunikat "Nie można zweryfikować aktualizacji, nie można flaszować tej stabilnej pamięci ROM" i też nic nie wyszukuje po zmianie regionu. O co kaman? U siebie też miałem powyższą 12.0.6 i wszystko poszło bez problemu... Edited November 18, 2021 by dominicus Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Region PL,w drugim telefonie wersja eea,bo ja mam u siebie Indonezja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominicus Posted November 19, 2021 Share Posted November 19, 2021 Ja dziś miałem okazję sprawdzić kolejną sztukę z softem 12.0.6.0 i też na żadnym regionie, ani PL ani Czechy czy Niemcy nie wyszukuje żadnych aktualizacji. Ręcznie na tym konkretnie egzemplarzu nie miałem możliwości sprawdzić, ale ten wczorajszy nie przyjmował też żadnej aktualizacji z pliku... Ciekawe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shark31 Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 Kurcze, mam ten sam problem o którym pisze @dominicus. Na żadnym regionie nie pojawia mi się aktualizacja do 12.5, a z pliku też nic nie wchodzi (komunikat "Nie można zweryfikować aktualizacji, nie można flaszować tej stabilnej pamięci ROM"). Zależy mi na aktualizacji do Androida 11 bo podobno poprawia działanie BT, a mam problem z połączeniem się z samochodem. Może ktoś spotykał gdzieś rozwiązanie tego problemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominicus Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 17 godzin temu, shark31 napisał: Kurcze, mam ten sam problem o którym pisze @dominicus. Na żadnym regionie nie pojawia mi się aktualizacja do 12.5, a z pliku też nic nie wchodzi (komunikat "Nie można zweryfikować aktualizacji, nie można flaszować tej stabilnej pamięci ROM"). Zależy mi na aktualizacji do Androida 11 bo podobno poprawia działanie BT, a mam problem z połączeniem się z samochodem. Może ktoś spotykał gdzieś rozwiązanie tego problemu? No jest to trochę dziwne, na swoim prywatnym egzemplarzu bez problemu poszła niedawno OTA do 12.5.4, Androida 11 używam już od dłuższego czasu, ale dwóch następnych egzemplarzy niestety nie idzie w żaden sposób ruszyć, też mnie ciekawi dlaczego Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 Witam. Na ekranie blokady u dolu mam dwa skróty do aplikacji. Po prawej kamera po lewej jakieś codzienne tapety gdzie miałem tam latarkę. Jak to zmienić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 48 minut temu, JacekBB napisał: gdzie miałem tam latarkę Ustaw sobie skrót klawiszowy - tak jest o wiele wygodniej. Standardowo to dwa przyciśnięcia klawisza power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted November 28, 2021 Share Posted November 28, 2021 5 godzin temu, JacekBB napisał: Jak to zmienić? Odinstalować aplikację Karuzela Tapet (albo Codzienne tapety blokady, nie wiem jak to dokładnie się nazywa na Globalu). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted December 1, 2021 Share Posted December 1, 2021 Nowa aktualizacja ponad 400mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiw Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 U mnie nadal żadnych aktualizacji nie widzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo19_1f Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 U mnie niestety też dalej wisi na 12.0.6 i nie ma zamiaru znaleźć nowej wersji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 2 godziny temu, sebastiw napisał: U mnie nadal żadnych aktualizacji nie widzi A widzisz na jaki region jest ta aktualizacja....bo na pewno nie na europę... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiw Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Czyli pozostaje nam czekać.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 5 godzin temu, sebastiw napisał: Czyli pozostaje nam czekać.... W samej rzeczy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modrzew Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 (edited) Dziwne, u mnie 12.5.4.0 wskoczyła już ze 2 tygodnie temu... regionu też nie zmieniałem, ale zmiana na region niemiecki coś tam wyszukuje po czasie podobno. 18 godzin temu, pablo19_1f napisał: U mnie niestety też dalej wisi na 12.0.6 i nie ma zamiaru znaleźć nowej wersji... Próbowałeś pobrać plik miui 12.5.4.0 RGGEUXM i wgrać przez aktualizacje? Edited December 4, 2021 by modrzew Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 20 godzin temu, maszkara72 napisał: A widzisz na jaki region jest ta aktualizacja....bo na pewno nie na europę... Mam i na Europę w drugim telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiw Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Jak to zrobiłeś? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JacekBB Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Ja mam indonesia. Poszło letko Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo19_1f Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 5 godzin temu, modrzew napisał: Próbowałeś pobrać plik miui 12.5.4.0 RGGEUXM i wgrać przez aktualizacje? Tak, pojawia się komunikat, że nie można flashować tej stabilnej pamięci ROM Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoo Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 27 minut temu, sebastiw napisał: Jak to zrobiłeś 12.5.4 RGGEUXM pobrałem OTA jakieś 3 tygodnie temu. Zaraz po tym aktualizacja zniknęła, jak to zwykle bywa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiw Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Kiedy wróci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 No jak Xiaomi wypuści, albo od razu puszczą z wyższym numerkiem, uprzedzając potencjalne kolejne pytanie, o termin pytaj prezesa Xiaomi.Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastiw Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 Dam znać, co odpowiedział Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohara Posted December 4, 2021 Share Posted December 4, 2021 6 godzin temu, sebastiw napisał: Jak to zrobiłeś? Normalnie przez aktualizację systemu w telefonie, już ze 2tygodnie temu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dominicus Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Też mam 12.5.4 i też poszło przez OTA, ale jak wyżej pisałem, dwa inne RN8P nadal zostały na 12.0.6, aktualizacji nie wyszukują, zmiana regionu nic nie daje, z pliku także nie chcą się flashować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rox Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Hej. Ja też pod pinam się pod temat, brak aktualizacji bez względu na region . Obecnie Miui 12.0.6.0 ?! Na jakim regionie zostawić najlepiej telefon bo może coś się pojawi ? Był cały czas na Szwajcarii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris333 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 (edited) U mnie i na dwóch innych egzemplarzach ten sam problem - telefon na wersji 12.0.6.0 nie wyszukuje MIUI 12.5 z Android 11. Zmiana regionu nic nie daje. Pobranie pliku 12.5.4 RGGEUXM i próba aktualizacji z pliku kończy się komunikatem: "nie można flashować tej stabilnej wersji ROM". Jakieś porady? Edited January 9, 2022 by Kris333 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maszkara72 Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Może szykują na nasz model coś nowszego 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambo4 Posted January 19, 2022 Share Posted January 19, 2022 Hejka. Włączę się do tematu. U mnie to samo, wersja 12.0.4.0,ze dwa miechy temu miałem cały czas monit o tym , że jest nowa aktualizacja. Ale..... wiadomo, zrobię później. Niestety, aktualizacja zniknęła. A podczas próby sprawdzenia wyskakuje monit o którym pisali koledzy wcześniej. O co kaman 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts