PiotrX77 Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 Witam, zainstalowałem MiuiPolska v10.3.3.0 na Mi8 tel ma zablokowany BL widzę że nie ma możliwości aktualizacji automatycznie i tu moje pytanie. czy po ściągnięciu i aktualizacji z pliku zip telefon jest czyszczony do zera czy aktualizuje sięsam system i wszytsko jest po staremu wraz z danymi? z którego turtoriala powinienem skorzystać w moim przypadku? Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted October 8, 2019 Share Posted October 8, 2019 11 minut temu, PiotrX77 napisał: Witam, zainstalowałem MiuiPolska v10.3.3.0 na Mi8 tel ma zablokowany BL Nie ma szans byś miał zablokowany bootloader na miuipolska. Telefon po czymś takim pada. 12 minut temu, PiotrX77 napisał: czy po ściągnięciu i aktualizacji z pliku zip telefon jest czyszczony do zera czy aktualizuje sięsam system i wszytsko jest po staremu wraz z danymi? Aktualizuje się sam system. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrX77 Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 hmmm a to to nie jest zaznaczone ze jest zablokowany? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paveu Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiotrX77 Posted October 13, 2019 Author Share Posted October 13, 2019 oki to instaluję z pliku... i nie ma innej opcji żeby samo się instalowało na tym sofcie miuipolska ??" Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts