Radek86 Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Zauważyłem już jakiś czas temu w zużyciu baterii, że Wi-Fi jest jak by cały czas włączone a jednak fizycznie jest wyłączone. W ustawieniach Wi-Fi - asystenta i tryb transferu mam wyłączone. Miui 10.3.5 stabilna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 Zwykły błąd na wykresie, zużycie wifi masz 0%, więc po prsotu to olej i czekaj na aktu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paveu Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 A skanowanie Wi-Fi masz wyłączone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek86 Posted October 2, 2019 Author Share Posted October 2, 2019 Taka sytuacja jest już od kilku aktualizacji, właśnie myślałem, że z którąś nową się to naprawić. Wszystkie opcje w ustawieniach Wi-Fi mam powyłączane. Jeśli to tylko błąd wykresu to OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 No nie ma poboru energii przez WiFi w statystykach, więc raczej jest to tylko błąd wykresu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paveu Posted October 2, 2019 Share Posted October 2, 2019 30 minut temu, Radek86 napisał: Wszystkie opcje w ustawieniach Wi-Fi mam powyłączane. Skanowanie Wi-Fi nie jest w jego ustawieniach. Wpisz "skanowanie" w wyszukiwarkę ustawień telefonu i sprawdź tam. Do tego polecam wyłączyć skanowanie BT i domyślną usługę drukowania. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek86 Posted October 3, 2019 Author Share Posted October 3, 2019 (edited) Po wyłączeniu skanowania Wi-Fi wykres zaczął działać prawidłowo. Dziwne tylko, że jakiś czas temu wszystko działało dobrze i nagle takie numery a na pewno sam tego skanowania nie włączałem. Edited October 3, 2019 by Radek86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted October 3, 2019 Share Posted October 3, 2019 U mnie też się skanowanie samo włączyło, po aktualizacji do beta11. Nawet na baterie narzekałem pod nosem, bo nie przyszło mi do głowy że coś wyłączonego samo się włączyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts