zonkinho Posted September 20, 2019 Share Posted September 20, 2019 Słuchawki zamówione na Ali. Sparowane wg instrukcji, dźwięk leci w obu słuchawkach. Problemem jest natomiast brak automatycznego połączenia telefonu że słuchawkami. Po włożeniu do etui słuchawki standardowo tracą połączenie. Natomiast po wyjęciu z etui nie łączą się z telefonem (testowano na Google Pixel 2 oraz Redmi Note 5). Żeby się z nimi połączyć trzeba wejść w listę bluetooth na telefonie i wybrać słuchawki z listy. Pyta wtedy też czy na pewno sparować z nimi. Jakiś pomysł co może być nie tak? Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalko Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Czy zdjales folię że styków słuchawek? Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zonkinho Posted September 21, 2019 Author Share Posted September 21, 2019 Tak, zdjąłem bo zastanawiałem się czemu się nie lądują ani nie rozłączają z telefonem po włożeniu do etui jak słuchawki mojego brata.Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts