Pitors Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Piszcie jakie aplikacje bankowe wam działają a jakie nie. Chcę przejść na nanowszego androida w moim Mi9 a potrzebuje aplikacji bankow Ing, Pko, Nest, BNP Paribas, Citi Handlowy czy Google Pay. Również piszcie czy działają wam z Magisk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muzyk Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Z Magiskiem pięknie działa gpay, Santander i Alior Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Nie zadawaj tych samych pytań w różnych działach. Tym bardziej że ten nie tego się tyczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts