michal.smoderek 3 Posted September 11, 2019 Report Share Posted September 11, 2019 Witam, czy działają Wam te dwie usługi? Jeśli tak to w jakich sieciach. Ja mam nie brandowany telefon i T-Mobile. VoLTE mi działa ale Wifi Calling nie mogę uruchomić. Czy na tym telefonie w ogóle tompojdzie? Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
kajaa41 0 Posted September 12, 2019 Report Share Posted September 12, 2019 W a2mobile nie mam VoLTEWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
mocin 4 Posted September 12, 2019 Report Share Posted September 12, 2019 W nju/Orange również brak VoLTE. Twierdzą, że Xiaomi nie wspiera takich rozwiązań Link to post Share on other sites
Tehmal 0 Posted October 7, 2019 Report Share Posted October 7, 2019 w Orange działa, ale podziała parę godzin do dwa dni i koniec. A PLAY jednym działa drugim nie. w T-M podobnie ale tylko ABO Plus niema VoLTE. Link to post Share on other sites
Nezumi 2,096 Posted October 7, 2019 Report Share Posted October 7, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts