TheTick Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Nie wiem, czy wcześniej nie zauważyłem, czy jest to nowość od wersji 11.0.4.0 - ale działają motywy, bez konieczności zmiany regionu na inny, niż polski. Wcześniej można było wybrać jedynie 1 z 2 wbudowanych motywów. Teraz mamy dostęp do bazy wszystkich dostępnych motywów online. Błąd? Czy tak ma być? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 11, 2020 Author Share Posted January 11, 2020 Motywy powróciły po około 2 latach do regionów UE w oficjalnch globalnych ROMach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netoper Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Nie tylko w romach, parę dni temu w upadcie aplikacji systemowych była aktualizacja motywów ( jadę na RN4) i motywy wróciły dla EU.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
inoxman Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 W tej wersji poprawnie wyświetlają się powiadomienia googlowskich dialera i sms w AOD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabel1 Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 Witam!,czy u was po ostatniej aktualizacji Global Rom macie kłopoty z czytnikiem lini papilarnych.Jak ekran blokady jest włączony czytnik jest ok,ale na czarnym ekranie chcąc odblokować telefon czytnikiem lini papilarnych jest to wrecz niemożliwe.Przed aktualizacją dzialał bez zastrzeżeń Link to comment Share on other sites More sharing options...
theradziu Posted January 13, 2020 Share Posted January 13, 2020 (edited) Czyżby wycofali tą aktualizację z OTA z jakiegoś powodu? Mam v11.0.3.0(QFKEUXM) z regionem na Polskę, powiadomienie o aktualizacji dostałem w piątek czy sobotę, changelog przeczytałem a z braku czasu i braku wifi pod ręką olałem instalację, dziś mam już czas i chcę zaktualizować telefon a Updater uparcie twierdzi że v11.0.3.0 jest najnowsza, poskakałem po europejskich krajach i na każdym to samo. Edited January 13, 2020 by theradziu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 13, 2020 Author Share Posted January 13, 2020 Nic nie wycofali. To standard u Xiaomi. Zainstaluj ręcznie z pliku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentos30 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Witam czy ktoś po aktualizacji do 11.0.4.0 (QFKEUXM) ma problem z aparatem wejście do wersji pro wyłącza aparat za podpowiedz będę wdzięczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Zapewne wszyscy I nie tylko właściciele Mi 9T Pro, ale i Mi 9, Mi 8 i zapewne pozostałych, którzy w styczniu dostali aktualizację MIUI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqu Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Na 11.0.2.0 (QFKMIXM) ten sam problem. A takie pytanie, czym się różnią 11.0.4 od tego co posiadam? Bo widzę jakby jedna wersja była dla K20 Pro, a druga dla Mi 9T Pro. Dobrze myślę?Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Było to wyjaśniane sto tysięcy razy. QFKEUXM to Globalny ROM dla krajow UE, a QFKMIXM to "ogólny" Global ROM całej reszty. Jeden od drugiego w zasadzie niczym się nie różni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqu Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Przewertowałem trochę wiadomości tutaj ale nie widziałem postu z informacją o tym, sorry. Miałem wersję global jak w nawiasie w poprzednim poście więc postanowiłem także nowszą wersję wgrać. Czyli można bez żadnych problemów flashować zamiennie obie?Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 14, 2020 Author Share Posted January 14, 2020 Nie można, o tym też była mowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabel1 Posted January 14, 2020 Share Posted January 14, 2020 Potwierdzam, u mnie to samo z aparatem na dwóch telefonach mi 9T pro 11.0.2.0 (QFKMIXM) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave091 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Witam mój MI 9T pro nie wywala aktualizacji do 11.0.4.0 można ją jakoś zainstalować pobierając z linku wyżej ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper Skrzypek Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Tak, można Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave091 Posted January 17, 2020 Share Posted January 17, 2020 Dnia 17.01.2020 o 20:01, Orjon napisał: Tak, można Jeśli mógłbyś napisać jak było by super. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 17, 2020 Author Share Posted January 17, 2020 Kliknij kilka razy w logo "11" tam gdzie sprawdzasz aktualizacje. Pojawi się opcja instalacji z pliku. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxweil Posted January 20, 2020 Share Posted January 20, 2020 Z góry przepraszam za nie wiedzę. Ale każdy się uczy... Mam w tej chwili MIUI V11.0.3.0.QFKEUXM. Chce przejść na 11.0.4 co mam dokładnie pobrać? Recovery czy OTA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted January 20, 2020 Author Share Posted January 20, 2020 Możesz jeden lub drugi. Nie ma to większego znaczenia w Twoim przypadku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosiara96 Posted January 26, 2020 Share Posted January 26, 2020 Jak z czasem na baterii w 11.0.4.0 QFKEUXM? Na 11.0.3.0 po jakimś czasie pojawiał się baterry drain. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MD13 Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 Dnia 26.01.2020 o 13:10, Kosiara96 napisał: Jak z czasem na baterii w 11.0.4.0 QFKEUXM? Na 11.0.3.0 po jakimś czasie pojawiał się baterry drain. raczej bez zmian. Na miui 10 było lepiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramos Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 Dnia 17.01.2020 o 20:24, pkonrad napisał: Kliknij kilka razy w logo "11" tam gdzie sprawdzasz aktualizacje. Pojawi się opcja instalacji z pliku. Witam, co zrobić jeśli nie mam opcji instalacji z pliku? Jest jakiś inny sposób aktualizacji?.Telefon z polskiej dystrybucji. Aktualizowałem do 11.0.3.0 QFKEUXM. poprzez zmianę regionu. Proszę o wyrozumiałość, jest to mój pierwszy Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 Poczytać wcześniejsze posty w tym temacie. Była o tym mowa kilka razy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted February 7, 2020 Share Posted February 7, 2020 1 godzinę temu, pkonrad napisał: Poczytać wcześniejsze posty w tym temacie. Była o tym mowa kilka razy. Wystarczyłoby jakby przeczytał to co zacytował wtf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramos Posted February 8, 2020 Share Posted February 8, 2020 Dnia 7.02.2020 o 16:35, pkonrad napisał: Poczytać wcześniejsze posty w tym temacie. Była o tym mowa kilka razy. Spoko, poczytałem i zaktualizowałem . Faktycznie, aparat na pro wywala .Na 11.0.3.0 wszystko działało .Jakaś porażka. Za wyjątkiem motywów, które można było odpalić na innym regionie brak istotnych zmian.Moim zdaniem nie warto aktualizować. Tak na marginesie, minęło sporo czasu od wydania wadliwej aktualizacji i na chwilę obecną brak poprawki. Reasumując, wygląd i bebechy to nie wszystko. Pierwszy i ostatni Xiaomi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 (edited) Niestety ale to normalne w Xiaomi. Edited February 9, 2020 by mariusz.ur Link to comment Share on other sites More sharing options...
skay77 Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 ramos czasem nie ma już 11.04 albo przejdź na jakiegoś customa i wtedy zobacz jak działa ten telefonWysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Evolution X Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 9, 2020 Author Share Posted February 9, 2020 Pewnie że jest już od miesiąca jest 11.0.4.0.PFKEUXM Link to comment Share on other sites More sharing options...
leucomax Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Luuudzieee, czy czytacie troszeczkę wiadomości co się dzieje na świecie ?, Xiaomi w związku z koronawirusem wstrzymało wydawanie aktualizacji, nie tylko na wersji CN ale ten na pozostałych. Mnie też wkurza problem z aparatem ale są czynniki o wiele ważniejsze. Minimum zrozumienia sytuacji w kraju producenta. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ramos Posted February 9, 2020 Share Posted February 9, 2020 Jak ktoś potrzebuje aparat w wersji pro na 11.0.4.0 to działa on normalnie na angielskim jezyku systemowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktos_inny Posted February 13, 2020 Share Posted February 13, 2020 (edited) Hej, Czy ktos z Was ma moze jakikolwiek tutorial, jak naprawic bug w romie globlal polegajacy na braku Caller-ID przy VOLTE? Edited February 13, 2020 by ktos_inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Dnia 10.12.2019 o 12:20, S3V3N napisał: A od kiedy global miał nagrywanie ? Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Od zawsze? Mam Global 10.0.3 PFJEUMX i mam nagrywanie wiec nie wiem o co ci chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted February 20, 2020 Author Share Posted February 20, 2020 Od zawsze? Mam Global 10.0.3 PFJEUMX i mam nagrywanie wiec nie wiem o co ci chodzi.PFJEUXM to jest Mi 9T, a nie Mi 9T Pro którego dotyczy temat. Nie wprowdzaj innych w błąd, Mi 9T Pro nie miał i na tą chwilę nie ma nagrywania rozmów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wyzwolenia Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 godzinę temu, pkonrad napisał: PFJEUXM to jest Mi 9T, a nie Mi 9T Pro którego dotyczy temat. Nie wprowdzaj innych w błąd, Mi 9T Pro nie miał i na tą chwilę nie ma nagrywania rozmów. nieswiadomie pomylielm watki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts