Kukurydza 7 Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Jak w tytule: szukam dobrych i względnie tanich słuchawek (do 100 zł). Nie muszą być jakieś super wypasione. Nie jestem audiofilem. Ważną rzeczą jest dla mnie, żeby były dosyć wytrzymałe, tzn. szczególnie mi chodzi o kabel przy jacku. W wielu słuchawkach (szczególnie tych tanich) jest problem z jego wytrzymałością - chciałbym kupić takie słuchawki, żeby nie było z tym problemów. Słuchawki głównie do słuchania muzyki, radia, oglądania filmów na telefonie, raczej nie do rozmów telefonicznych. Najlepiej koloru czarnego, ewentualnie innego ciemnego koloru. Jeśli znacie jakieś dobre słuchawki w korzystnej cenie to podrzućcie propozycje, bo ja się na tym za dobrze nie znam i ciężko mi wybrać coś konkretnego. Link to post Share on other sites
igoor1983 18 Posted February 7, 2015 Report Share Posted February 7, 2015 Może xiaomi piston v2? Cześć od Jacka do pilota jest pokryta kewlarem wiec wygląda na to ze będą wytrzymałe. Wykonane jak słuchawki z najwyższej półki - wyglądaja pięknie. Brzmienie wg mnie za ta cene bardzo dobre (trochę podbija Góra i tu zdarzają się przekoloryzowania i bas również trochę podbito ale za to ładny. Grają bardzo nowocześnie dynamicznie, za to przestrzen dźwięku poniżej średniej - ale dobra przestrzeń jest osiągalna tylko w słuchawkach z najwyższej półki. Ogólnie jedni powiedzą ze grają genialnie a drudzy ze średnio tak więc średnia będzie od 6 do 9 punktów na 10. Dla mnie 6+ czyli w tej cenie rewelacja.) Wysłane z mojego HM NOTE 1LTE przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Kukurydza 7 Posted February 11, 2015 Author Report Share Posted February 11, 2015 Kupiłem pistony, dzisiaj odebrałem, w weekend będę testował Trochę średnio jestem zadowolony z designu, wolę bardziej klasyczne kształty, ale to nie jest przecież najważniejsze Link to post Share on other sites
Lalo 74 Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Wytrzymałe to sobie weź brainzwavz alpha/alpha pro. Przeżyły 3 pary pistonow v2. Wysłane z mojego Nexus 5 Link to post Share on other sites
Kukurydza 7 Posted February 12, 2015 Author Report Share Posted February 12, 2015 Alpha Pro miał znajomy i zdecydowanie odradzał, bo też mu siadł kabel. Zasadniczo to teraz już jest po ptokach, bo wziąłem pistony Kabel wygląda na wytrzymały, więc jestem dobrej myśli. Link to post Share on other sites
tosshi2 199 Posted February 12, 2015 Report Share Posted February 12, 2015 Kabel jest wytrzymaly ale czesto zlamuje sie kabelek w koncowce tam gdzie jest ta czarna gumka. Link to post Share on other sites
tomiorliko 0 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 (edited) Też kupiłem pistony. Zobaczymy jak się będą sprawować. Miałem Alpha brainzwavz i brzmienie jest podobne, ale dopóki słuchawki nie są "wygrzane" to nie ma co wyrokować. Edited February 14, 2015 by tomiorliko Link to post Share on other sites
Endriu 28 Posted February 14, 2015 Report Share Posted February 14, 2015 Ja mam Brainwavz HM3 i dają radę Link to post Share on other sites
Messiash 0 Posted March 3, 2015 Report Share Posted March 3, 2015 Ktoś używa piston 2 do biegania/innego sportu? Link to post Share on other sites
Recommended Posts