Mati2019 Posted September 1, 2019 Share Posted September 1, 2019 Witam Was Proszę o rade Hulajnogą przejechałem około 100 km na początku hamulec świetnie działał można powiedzieć przy mocnym naciśnięciu do końca manetki hamował na ostro i fajnie blokował koło kiedy była np potrzeba nagłego hamowania itp.A teraz niestety zauważyłem dając do końca manetka nie blokuje mi całkowicie hamulec koło a niestety tym samym nie hamuje tak skutecznie i mocno jak na początku.Czy to możliwe że już po kilku dniach przy 100 km klocki mi się zużyły? Czy coś mi się rozregulowało? Proszę o rade i jak to naprawić aby działał hamulec jak na początku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_u_k_e_1_0_2 Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Pewnie linka się naciągła, hamulce się dotarły i troszkę zużyły - myślę ze regulacja pomoże i hamulce będą jak brzytwa (jak nowe)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
L_u_k_e_1_0_2 Posted September 6, 2021 Share Posted September 6, 2021 ... można też zmienić hamulec na XTECH HB100 poczytaj sobie: XTECH HB100 - miałem zagwozdkę zmieniać czy nie, ostatecznie zmieniłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts