tomkill Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 czesc, kupilem zegarek stratosa i on ma polskie menu? czy trzeba wgrac jakies spolszczenie,jak tak to moze ktos wrzucic link do poradnika jak to zrobic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Zrób aktualizacje Romu i będzie polski. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 (edited) 12 minut temu, alban7314 napisał: Zrób aktualizacje Romu i będzie polski. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka zrobilem update na jezyk polski ale menu mam dalej po angielsku;/moze w zegarku trzeba cos ustawic? Edited August 27, 2019 by tomkill Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 To sprawdź w ustawienia ogólne i język systemu w zegarku Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 1 minutę temu, alban7314 napisał: To sprawdź w ustawienia ogólne i język systemu w zegarku Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka z telefonu mam sprawdzic czy na zegarku znalezc ta opcje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Przecież napisałem w zegarku. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszczepa Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Z tego co pamiętam Stratos ustawia język zgodny z językiem systemu (przynajmniej w Androidzie). Po zakupie Stratosa (zresztą też z X-Kom), dopiero druga labo nawet trzecia aktualizacja miała język polski.... niestety trochę to trwało. Tak więc być może nie przeprowadziłeś wszystkich aktualizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 (edited) na 100% wgralem polska aktulizacje ,najpierw byl jezyk niemiecki pozniej polski a ostatni koreanski i dalej mam po angielsku;/ 11 minut temu, mszczepa napisał: Z tego co pamiętam Stratos ustawia język zgodny z językiem systemu (przynajmniej w Androidzie). Po zakupie Stratosa (zresztą też z X-Kom), dopiero druga labo nawet trzecia aktualizacja miała język polski.... niestety trochę to trwało. Tak więc być może nie przeprowadziłeś wszystkich aktualizacji. jest na zegarku wogole opcje ze mozna jezyk zmienic z pozycji zegarka na jezyk polski;/?znalezxc nie moge 19 minut temu, alban7314 napisał: To sprawdź w ustawienia ogólne i język systemu w zegarku Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka juz mam! Edited August 27, 2019 by tomkill Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Ustawienia i masz Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 Dnia 27.08.2019 o 14:41, alban7314 napisał: Ustawienia i masz Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka dzieki wszystko juz ustawilem;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alban7314 Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 I wersja Romu 2.3.10.4 albo z 5Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszczepa Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Jak widać pomieszało mi się, teraz już pamiętam, ale faktycznie długo tego nie szukałem.O ile dobrze pamiętam dopóki nie ustawimy języka polskiego, to zegarek nie wyświetla naszych ogonków Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 23 godziny temu, mszczepa napisał: Jak widać pomieszało mi się, teraz już pamiętam, ale faktycznie długo tego nie szukałem. O ile dobrze pamiętam dopóki nie ustawimy języka polskiego, to zegarek nie wyświetla naszych ogonków Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka jezyk mam polski ale na tarczy jaki jest dzien to mi pisze ze "TUE"zamiast "WTO" nie mozna czasem wgrac jakis aplikacji na ten zegarek? i jeszcze jedno jak sprawdzic na telefonie mapa trasy nie moge sprawdzic map gdzie bylem,wogole mi nie zapisuje;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszczepa Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Zapisuję w trakcie treningu ślad, ale wydaje mi się, że stratos map nie wyświetla, jedynie zarys śladu... ale nie mam już jak sprawdzić. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted August 30, 2019 Author Share Posted August 30, 2019 Dnia 28.08.2019 o 14:52, mszczepa napisał: Zapisuję w trakcie treningu ślad, ale wydaje mi się, że stratos map nie wyświetla, jedynie zarys śladu... ale nie mam już jak sprawdzić. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka oto mi chodzi,zeby sprawdzic na mapie gdzie bylem,ale jak wchodze na zegarek to folder gdzie powinny byc mapy ,niema nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszczepa Posted August 30, 2019 Share Posted August 30, 2019 Nie mam już Stratosa, ale jedyne co możesz w ni mieć to ślad GPS, który możesz wyświetlić w programie majowym.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted August 31, 2019 Author Share Posted August 31, 2019 18 godzin temu, mszczepa napisał: Nie mam już Stratosa, ale jedyne co możesz w ni mieć to ślad GPS, który możesz wyświetlić w programie majowym. Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka wrzuc mi program majowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszczepa Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Ach ta autokorekta... pewnie w maju wiele aplikacji, także mapowych miało swoje wersje.Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted September 1, 2019 Author Share Posted September 1, 2019 (edited) moze ktos wie jak otworzyc mapy ?gdzie zapisuje mi mapy w zegarku Edited January 28, 2020 by tomkill Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 i jeszcze jedno w zegarku mam opcje "DND"co to znaczy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FromWP Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 34 minuty temu, tomkill napisał: i jeszcze jedno w zegarku mam opcje "DND"co to znaczy? Do Not Disturb, czyli nie przeszkadzać. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkill Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 19 godzin temu, FromWP napisał: Do Not Disturb, czyli nie przeszkadzać. dzieki za odpowiedz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts