qbadm Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Cześć, zakupiłem nowe Mi 9 i czekam 15 dni ma możliwość odblokowania, ale co zauważyłem to to, że telefon na zdjęciach umieszcza małe kwadraciki, to samo z przedniej jak i tylnej kamery... Załączam przykłady, ktoś może podpowiedzieć czego to może być wina? ROM to Global 10.2.28. Czy na ROM-ach miui polska też jest ten problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 nie nie ma tego problemu również na tym globalu .28 także nie wiem co masz skopane. Próbowałeś softa na nowo postawić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 To nie wina wersji systemu. Albo coś źle wgrane, albo uszkodzona matryca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 obie ? Spróbuj miflashem softa zrobic Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbadm Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 Sprawdziłem i na GCam jest OK, problem tylko na stockowej kamerze... Jeszcze 4 dni i moge odblokwac BT, potem wrzucam xiaomi.eu :) 11 godzin temu, witek_77 napisał: obie ? Spróbuj miflashem softa zrobic Z zablokowanym BT można jakoś wgrać global ROM? Wróciłem do xiaomi po dwóch latach i większość tipów zapomniałem :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 @qbadm Można, wejdź w ustawienia, aktualizacja systemu, trzy kropki i pobierz aktualizacje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbadm Posted August 27, 2019 Author Share Posted August 27, 2019 4 godziny temu, zoltan78 napisał: @qbadm Można, wejdź w ustawienia, aktualizacja systemu, trzy kropki i pobierz aktualizacje. Ta metoda przypadkiem nie zachowa obecnych ustawień? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted August 27, 2019 Share Posted August 27, 2019 Nie. Chyba, że masz włączone przywracanie z chmury.... To najpierw tam porządek robisz i już... Wywalasz ustawienia aparatu i tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbadm Posted October 1, 2019 Author Share Posted October 1, 2019 Telefon został wymieniony na nowy, można zamknąć tematWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted October 1, 2019 Share Posted October 1, 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts