Clean2017 Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Mam pytanie czy jest ktoś kto nie dostał jeszcze aktualizacji do Androida Pie? Niestety niewiele wiem o aktualizacji chociaż wiem tyle, że niektórzy już dostali. Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 (edited) Dnia 25.08.2019 o 23:38, Clean2017 napisał: Mam pytanie czy jest ktoś kto nie dostał jeszcze aktualizacji do Androida Pie? Niestety niewiele wiem o aktualizacji chociaż wiem tyle, że niektórzy już dostali. Z góry dziękuję za pomoc Poprzednia wersja ROMu MIUI V10.4.1.0.PCGMIXM została wycofana przez Xiaomi z powodu błędów. W dniu dzisiejszym została wypuszczona nowa wersja MIUI V10.4.3.0.PCGMIXM Recovery (1.3 GB) - https://bigota.d.miui.com/V10.4.3.0.PCGMIXM/miui_HM6Global_V10.4.3.0.PCGMIXM_e5f5b1ff19_9.0.zip Changelog: Attention Stable MIUI based on Android Pie System Updated Android Security Patch to September 2019. Increased system security. App lock New: Face unlock support New: Locking Google contacts is available now Lockscreen, status bar, Notification shade Fix: Call time bubble overlapped with notification icons Fix: Sync page couldn't be refreshed whenever sync was turned on or off in the Notification shade Game speed booster New: Continuous swiping opens an additional menu in Game Turbo now New: Floating windows for incoming calls during games New: You can create a Home screen shortcut for Game Turbo now Optimization: Improved display options for landscape orientation Optimization: You can open the gaming toolbox by swiping from the top side of the screen Optimization: Prompts about turning on Game Turbo Fix: Hands-free call duration wasn't displayed correctly in Game Turbo Refreshed start page of Game Turbo Auto brightness, screenshot gestures, and Reading mode can be turned off automatically when Game Turbo is on A major upgrade for the toolbox in Game Turbo: autoplay and switching between data SIM cards are available now Edited September 16, 2019 by pkonrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted September 16, 2019 Share Posted September 16, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts