matibramka Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Część, Pisze na forum bo już pomysły mi się skończyły. Mam aplikacje T-Mobile, wywala mi błąd jak ja załączonym screenie. Pacjent to Mi 9T. Zostało zainstalowane oprogramowanie Miui Polska. Aplikacja magisk korzystam, bo korzystam z płatności telefonem. Mam zaznaczona aplikacje T-Mobile tak jak te od płatności i dalej nie działa. Proszę o pomoc, poradę jak można to obejść. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Spróbuj dodać do Magisk Hide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
matibramka Posted August 22, 2019 Author Share Posted August 22, 2019 7 godzin temu, dzidexx napisał: Magisk - ustawienia, ukryj M.M. Podziałało, dziękuję !:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
QMiui Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Może za późno ale miałem to samo, ale po ostatniej aktualizacji wspomniana aplikacja od T-MOBILE już nie reaguje na roota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts