norbert_p Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Witam. Jestem tutaj nowy, więc "dzień dobry" wszystkim. Od paru dni jestem posiadaczem Mi 9 (czarny) 128 GB. Szukam do niego jakiegoś dobrego kijka, gdyż poprzedni był na "jacka". Co polecacie? Kwota do max 120 zł. Chyba wystarczy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoltan78 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 @norbert_p polecam mi selfie stick połączenie bloetooth. Cena 79 zł. Działa bardzo dobrze. Mi Home Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-BS3-Sports-Versatile-3-in-1-Bluetooth-Tripod-Selfie-Sticks-for-Sport-Camera-Phone-p-1224204.html - bardzo fajny patyk i do kamery i do smarkfona... Na BT jest pilot, szybko się zgaduje ze sprzętem. I taniej niż zakładasz Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbert_p Posted August 18, 2019 Author Share Posted August 18, 2019 (edited) Dziękuję za propozycje. Widziałem i ten na oficjalnej stronie i ten drugi z rozkładanymi nóżkami. Ten pierwszy wydaje się delikatniejszy, drugi przekonuje pilotem i zdjęciami "na odległość"... Jeszcze jedno - kijek BlitzWolf występuje w kilku wersjach BW-BS3,4,5. Jaka jest różnica poza ceną? Która marka jest godna polecenia? Na al...gro widzę różne - praktycznie takie same, ale różnych producentów. Szukam dobrego, na lata, nie badziewia, które rozsypie się po paru użyciach. Edited August 18, 2019 by norbert_p Link to comment Share on other sites More sharing options...
witek_77 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Póki nie przyjdzie ci nowy to śmiało możesz używać przejściówki z pudełka z jacka na usb C. Żona tak robi bo mamy starego "różowego" selfiaka na jacka, a obaj już typ C w fonach. Ona ma Huawei P20 a ja MI9 i na obu pstryka Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Ten BW spokojnie i z czystym sumieniem... U mnie przeżył atak dwóch szkodników... Robi za statyw pod różne kamerki (gitup, mija) i pod takie "małe" smarkfony jak Mi9 i MiMax3 . A mam go z ponad rok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbert_p Posted August 22, 2019 Author Share Posted August 22, 2019 Dzięki JamCiTo. Dzisiaj dotarł WolfBlitz BW-BS3. Jest super ale... Na styk pasuje na Mi9 w etui Nillkina. No i brak mu jakiegoś zaczepu na smycz. To w zasadzie jedyny minus. Reszta jest ok. Spasowanie poszczególnych elementów itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JamCiTo Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Qrczaki... Bo u mnie tych uchwytów/uchwycików/innych_badziewi tyle, że się gubię co z czego... Myślałem, że ta wkładka co mam i mocuję Maxa3 to od niego... Widocznie nie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuR!79 Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 Xiaomi Monopod Mi Selfie Stick Bluetooth Tripod With Wireless Remote 360, czy warto kupić ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ozzbi Posted July 21, 2020 Share Posted July 21, 2020 (edited) polecam, używam go od ponad roku i złego słowa nie powiem nie zrywa połączeń . Edited August 5, 2020 by ozzbi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamerio Posted July 27, 2020 Share Posted July 27, 2020 również polecam^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts