stereo0 Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Na Mi5 nie mogę wyłączyć bt. W ustawieniach wyłączone, na pasku rozwijanym od góry włączone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar.Tek Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Ja instalowałem 9.8.10 na często po globalu ale po aktualizacji internet też działał. Muzyk, możesz płacić kartą? Jak konfigurujesz gpay? Pytam bo jestem stary i trochę tępy używałem iko do płacenia ale ono teraz nie działa. Trzeba zainstalować gpay ze sklepu i dodać kartę i już? Edit. Dobra nie było pytania,google Pay nie obsługuje kart Inteligo Link to comment Share on other sites More sharing options...
onken Posted August 14, 2019 Share Posted August 14, 2019 Mnie samo NFC nie przekonuje do przejścia na tą wczesna betę Jak ruszy xpoosed , framework i poprawny twrp to wtedy znów przejdę Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Czy można ustawić w pasku powiadomień aby bateria była na zielono np dopóki nie spadnie do 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Czy można ustawić w pasku powiadomień aby bateria była na zielono np dopóki nie spadnie do 20%Chyba customiuizer ma taką funkcjeWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihail1 Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Chyba customiuizer ma taką funkcje Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Raczej przeszukałem już wszystko w nim.....i nic. A czy ktoś coś zrobił z odciskiem palca? Tzn w aplikacji Nest banku wywaliło mi całkiem logowanie odciskiem, ze względu na ciągłe błędy przy pierwszym logowaniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted August 15, 2019 Share Posted August 15, 2019 Też macie powiadomienie o połączeniu gdy jest zminimalizowane czy to tylko błąd u mnie? W nowym firmware nie opisali, że zostało to naprawione a było by miło jakby ktoś to zgłosił komu trzeba. Może @Orjon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k120 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 14 godzin temu, rock napisał: Też macie powiadomienie o połączeniu gdy jest zminimalizowane czy to tylko błąd u mnie? W nowym firmware nie opisali, że zostało to naprawione a było by miło jakby ktoś to zgłosił komu trzeba. Może [mention=29619]Orjon[/mention]? Fajne ikony. Co to za motyw? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 3 godziny temu, k120 napisał: Fajne ikony. Co to za motyw? ? Większość ikon to Funkong a jak brakowało to dokładałem z Glaze i innych. Niestety dev olał temat i nie aktualizuje już tej paczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukkop91 Posted August 17, 2019 Share Posted August 17, 2019 Nie ważne, już znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlantydas Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 Nie działa kompas ani jego kalibracja. Obraca się on cały czas dookoła Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 15 minut temu, atlantydas napisał: Nie działa kompas ani jego kalibracja. Obraca się on cały czas dookoła Na K20 działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 21 minut temu, atlantydas napisał: Nie działa kompas ani jego kalibracja. Obraca się on cały czas dookoła Wyczyść wszystkie dane aplikacji w Ustawienia-> Aplikacje ->Systemowe (lub Zainstalowane, nie pamiętam dokładnie) -> Kompas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atlantydas Posted August 19, 2019 Share Posted August 19, 2019 14 minut temu, mrosi napisał: Wyczyść wszystkie dane aplikacji w Ustawienia-> Aplikacje ->Systemowe (lub Zainstalowane, nie pamiętam dokładnie) -> Kompas. Próbowałem już @Antyhaker na mi 9t nie działa u mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.