astarte1989 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Witam.Mam problem z telefonem. Przysłali mi go w piątek i gdy przełożyłam kartę (play) to w kontaktach nie wyświetlił mi się żaden numer. W ogóle nie wiem czy oprogramowanie jest całkiem spolszczone bo jak dzwonie to początek numeru jest z kierunkowym 48 i w nawiasie mam Polska. Pół aplikacji mam po angielsku.Proszę o pomoc.To mój pierwszy tel z Chin i nie wiem co mam robić.Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suad Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) druga metodahttp://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ kliknij telefon , u góry Kontakty, następnie na dole <Menu> (trzy poziome kreski na czerwono ) > wyświetlanie kontaktów i przy "Pokaż kontakty SIM" przesuń suwak Edited February 1, 2015 by suad Link to comment Share on other sites More sharing options...
astarte1989 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Zrobiłam tak ale nadal nic. To jest normalne,że przechodząc do ustawień i wybierając jakąś opcje wyświetla mi się ona po angielsku??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suad Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 jesteś pewna że kontakty miałaś zapisywane na karcie SIM a nie w pamięci telefonu ? Zmień język Ustawienia-urzadzenie - język i klawiatura Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Nie problem telefonu, a tego że kontakty miałaś na innym telefonie zapisane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astarte1989 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 Spróbuje inaczej. Już mam włączone te funkcje z językiem. kupiłam ten tel przez allegro i sama nie wiem jak ja go mogę bardziej przerobić na polskie standardy. nie wiem co jest poprawione,a co nie.Dzięki za pomoc życie ratujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
suad Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 masz na pulpicie ikonę Updater ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astarte1989 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 na pulpicie w ikonie dodatki jest updater Link to comment Share on other sites More sharing options...
suad Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 (edited) spróbuj według 1 metodyzanim to zrobisz sprawdź jaką wersję MIUI masz - pobierz na komputer nową wersję MIUI Polska stąd - http://htcfanboys.com/download/acid/files/miuipolska/5.1.30/MIUIPolska_dior_5.1.30_v6-4.4.zip ten ROM masz do MIUI v.6 Edited February 1, 2015 by suad Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 spróbuj według 1 metodyzanim to zrobisz sprawdź jaką wersję MIUI masz - pobierz na komputer nową wersję MIUI Polska stąd - http://htcfanboys.com/download/acid/files/miuipolska/5.1.30/MIUIPolska_dior_5.1.30_v6-4.4.zip ten ROM masz do MIUI v.6 A może lepiej stąd http://91.205.75.29/miui-V6/5.1.30/MIUIPolska_dior_5.1.30_v6-4.4.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
suad Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 link który podałem to mirror ze strony MUI Polska Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 link który podałem to mirror ze strony MUI Polska A to spoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
astarte1989 Posted February 1, 2015 Author Share Posted February 1, 2015 ja sobie go ściągnełam już wcześniej ale nie wiem czy mi się coś nie popitoli z tel bo nawet google podają,że ten plik jest niebezpieczny. wersja MIUI 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suad Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 nic się nie stanie - zrób według 1 metody Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 ja sobie go ściągnełam już wcześniej ale nie wiem czy mi się coś nie popitoli z tel bo nawet google podają,że ten plik jest niebezpieczny. wersja MIUI 5 Co ma ci się stać z telefonem przez ROM miuipolska?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Temat wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę temat, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted February 1, 2015 Share Posted February 1, 2015 Spróbuje inaczej. Już mam włączone te funkcje z językiem. kupiłam ten tel przez allegro i sama nie wiem jak ja go mogę bardziej przerobić na polskie standardy. nie wiem co jest poprawione,a co nie.Dzięki za pomoc życie ratujesz Pisz do sprzedawcy od ktorego kupiles, pewnie ci pomoze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts