maciej-1988 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Witam. Czy jest jakaś możliwość zmiany wielkości czcionki. Bo litery są strasznie małe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swr Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 W chwili obecnej nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emes71 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 W n&f możesz ustawić żeby wyświetlał tylko duże litery , trochę to pomagaWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszmagiera12 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Zastanawiam się nad zakupem, ale przy mojej wadzie ciekawi mnie czy coś zobaczę Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenderable Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Ja mam -6 i widzę Oczywiście z okularami. Póki co nie ma możliwości powiększania czcionek, może dopiero jak ktoś zacznie modować. Jedynie w Notify można ustawić tylko duże litery. Do tego w ustawieniach jasność na maksymalną wartość. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
KuChar Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Można zmienić wielkość czcionki tylko na tarczy poprzez edytowanie poszczególnych obrazków. Wątpię, aby można było edytować wielość czcionki w menu, nawet w późniejszym czasie. Chyba, że ktoś zmodyfikuje FW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts