Jump to content
  • 0

Mi9 czy Mi9T

0skarOsa

Question

12 answers to this question

Recommended Posts

• 0
6 godzin temu, 0skarOsa napisał:

Witam zastanawiam się który z tych telefonów wybrać :D

Mi9 flagowiec, Mi9T to global Redmi K20 - ja bym wziąl zdecydowanie Mi9, lepszy aparat, ładowarka bezprzewodowa 20W, mocniejszy procek, przyszłościowo lepsze wsparcie (mi6 mimo swoich lat dostał androida 9.0). Kolejna sprawa to Mi9T obecnie ma wysoką cenę bo placisz jeszcze podatek od nowości...

• Thanks 1

• 0
33 minuty temu, michalm83 napisał:

Mi9 ładuje dziś 3 raz.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

zależy jak kto używa - ja raz dziennie, czasem co dwa dni ;-) w moim przekonaniu dobrze zoptymalizowana i nie odczuwam by była mała, ale wiadomo mogła by być większa (te 4k mah)

• 0

Nawet jednej gry nie mam.
Po prostu to co robiłem na komputerze teraz robię na telefonie. Do tego ok3h rozmów dziennie.
Cały czas LTE włączone i bluetooth.
Ciekaw czy częsta zmiana BTSa ma wpływ na baterie. Bo nadajnik zmieniam jakieś 300 razu dziennie.

• 0

Może być... U mojej w sumie ze 3 nadajniki na krzyż i wiufiu... A tak BT ma cały czas, bo banda dostała i ma podpiętego, dodatkowo jak z wyłączeniem nie kombinuje to z autem szybciej się łączy... 4G z nadajników cały czas, non stop ma pocztę sprawdzaną, oprócz tego robi dużo zdjęć, a wręcz bardzo dużo jak ze Szkodniczkami jesteśmy, pejs_zbuczek - ale z przeglądarki, w przegłądarce na razie słabo, bo tylko 45 czy 54karty otwarte (nie pamiętam dokładnie, a nie mam jej z boku), non stop coś "marine traffic" czy jakoś tak (bo Żony firma serwisami się zajmuje na statkach) i oprócz tego dostała OO i rzeźbi dokumenty, dzwonić - dzwoni dużo i czasami długo (jak się jakiś młot bezrozumny trafi...), oprócz tego smsy, mmsy i jeszcze padu-padu ma podpięte... 

Tak, że to też nie jest telefon który leży tylko na półce... 

Bałem się, że po Powrze3 będą stęki i narzekania na bakterię, ale o dziwo nie za bardzo są... Tyle, że codziennie koło północy ląduje pod ładowarką... A Power potrzebował raz na 2-3 dni... 

• 0

To już sam nie wiem . U mnie RN5 od rana do wieczora nie wytrzymywał. To samo pozostałem . Jedynie RN7 cały dzień wytrzymał.
Mi9 nie ma szans na wytrzymanie od rana do wieczora. No chyba że leży nie używanym

• 0

Panowie myślę o przesiadce z mojego wysłużonego mi6 na mi9 lub mi9t pro. Który byście wybrali i dlaczego?

Pytanie dla posiadaczy mi9  : jak to jest z tym wystającym aparatem? macie jakieś pokrowce aby zminimalizować to wystawanie"?

Edited by MD13