agusia Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) Witam mam problem otóż po ostatniej aktualizacji z dnia dzisiejszego (aktualka do global 10.3.5) przestał działać budzik. A mianowicie wcześniej mając nawet tryb cichy ale ustawiony budzik na dźwięk to dźwięk takowy był. Teraz gdy chce ustawić dzwiek i nawet go zmieniam to i tak pokazuje "cichy".Nie działa dźwięk czy to na włączonych dzwiekach czy wyciszonych. Włącza się sama wibracja... Edited July 26, 2019 by agusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Sprawdziłem w ustawieniach zmienia więc trzeba edytować . Link to comment Share on other sites More sharing options...
agusia Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 (edited) A sprawdzał Pan czy dzwoni dźwiękiem? Bo mi nie dzwoni dźwiękiem w ustawieniach zegara tam gdzie ustawia się budzik ciągle pomimo potwierdzenia i wybrania dźwięku mam "cichy" . Oki działa zresetowalam wszystkie dane. Edited July 26, 2019 by agusia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts