Jump to content

Problem z ikoną

Lot12

Recommended Posts

Witam wszystkich .Od kilku dni jestem na Mi 9 i mam z nim jeden problem . Chodzi o ikonkę  H która pojawia sie na górnej belce obok ikony baterii . Pytanie jak to usunąć. Dodam że ikona pojawia się mimo wyłączenie internetu i wszystkich możliwych opcji internetowych.

przy instalacji aplikacji przesłanej z komputera powinno ci wyrzucić błąd instalacji i tam są ustawienia żeby nadać odpowiednie uprawnienia instalacji z nieznanych źródeł. co do ikonki przy zasięgu to kiedyś była na stałe a teraz jest w momencie włączenia transmisji danych.

Oczywiście mogę się mylić bo ja mam miui.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Nic z tego żadna z kompa się nie instaluje a sprawdzałem już wiele apek

po wejściu  w instaluj z nieznanych źródeł wyświetla się sporo aplikacji i dwie opcje dozwolone i nie dozwolone dałem wszystko na dozwolone i dalej nic 

Dodam jeszcze że reset nie pomaga 

Sprawdź jeszcze czy w ustawieniach swojego eksploratora plików masz nadane uprawnienia do instalowania z nieznanych źródeł. U mnie w xiaomi.eu (Ustawienia - Aplikacje - Zarządzanie - Pliki - Instaluj z nieznanych źródeł - Tak)

Witam wszystkich .Od kilku dni jestem na Mi 9 i mam z nim jeden problem . Chodzi o ikonkę  H która pojawia sie na górnej belce obok ikony baterii . Pytanie jak to usunąć. Dodam że ikona pojawia się mimo wyłączenie internetu i wszystkich możliwych opcji internetowych.
Można ją wyłączyć mają xposed.

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu

Zrobione i dalej nic

Poddaje się !
Masz źle podpisy apek. Możesz np LuckyPatcherem paczowac system i powinno pomoc

Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu