Lot12 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Witam wszystkich .Od kilku dni jestem na Mi 9 i mam z nim jeden problem . Chodzi o ikonkę H która pojawia sie na górnej belce obok ikony baterii . Pytanie jak to usunąć. Dodam że ikona pojawia się mimo wyłączenie internetu i wszystkich możliwych opcji internetowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morvi Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Wrzuć screena, no muszę to zobaczyć... Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Nie można. Cały czas pokazuje w zasięgu jakiej sieci jesteś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Tak to wygląda Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 4 minuty temu, Lot12 napisał: Tak to wygląda To tryb przesyłu danych - HSDPA. Nieco niższe transfery od LTE. Nie przejmuj się tym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Na miui od jakiegoś czasu tego nie ma. Pojawia się jak włączysz transmisję danych. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 To jeszcze jedno pytanie . Czemu nie mogę zainstalować aplikacji przeniesionych z kompa .Dostaję komunikat "podczas analizowania pakietu wystąpił problem". Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Może masz odznaczone instaluj z nieznanych źródełWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Tyle że transmisja danych jest wyłączona Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Z tego co widzę to ty nie masz miui więc u ciebie jest po staremu. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Ustawienia dodatkowe -Prywatność-Specjalny dostęp do aplikacji - Instalowanie nieznanych aplikacji i nie ma nic do odhaczenia Po staremu to znaczy jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 przy instalacji aplikacji przesłanej z komputera powinno ci wyrzucić błąd instalacji i tam są ustawienia żeby nadać odpowiednie uprawnienia instalacji z nieznanych źródeł. co do ikonki przy zasięgu to kiedyś była na stałe a teraz jest w momencie włączenia transmisji danych. Oczywiście mogę się mylić bo ja mam miui. Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Po komunikacie "podczas analizowania pakietu wystąpił problem". jest tylko " OK"i powrót do menadżera plików Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalm83 Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Czyli to inny problem. Instalujesz plik z rozszerzeniem APK,?Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Tak .Instaluje apk Ta sama apka ze sklepu instaluje się bez problemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Spróbuj może ściągnąć jakaś apke np z APK Mirror jak się poprawnie zainstaluje to problem dotyczy danej aplikacji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Nic z tego żadna z kompa się nie instaluje a sprawdzałem już wiele apek po wejściu w instaluj z nieznanych źródeł wyświetla się sporo aplikacji i dwie opcje dozwolone i nie dozwolone dałem wszystko na dozwolone i dalej nic Dodam jeszcze że reset nie pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrzonas Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Sprawdź jeszcze czy w ustawieniach swojego eksploratora plików masz nadane uprawnienia do instalowania z nieznanych źródeł. U mnie w xiaomi.eu (Ustawienia - Aplikacje - Zarządzanie - Pliki - Instaluj z nieznanych źródeł - Tak) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lot12 Posted July 26, 2019 Author Share Posted July 26, 2019 Zrobione i dalej nic Poddaje się ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Witam wszystkich .Od kilku dni jestem na Mi 9 i mam z nim jeden problem . Chodzi o ikonkę H która pojawia sie na górnej belce obok ikony baterii . Pytanie jak to usunąć. Dodam że ikona pojawia się mimo wyłączenie internetu i wszystkich możliwych opcji internetowych.Można ją wyłączyć mają xposed.Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu Zrobione i dalej nic Poddaje się !Masz źle podpisy apek. Możesz np LuckyPatcherem paczowac system i powinno pomocXiaomi Mi 9 xiaomi.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts