PSF_Sniper3 Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Witam . Mam problem z odbieraniem połączeń , ponieważ jak ktoś dzwoni to mi nic nie pokazuje a u osoby dzwoniącej mówi że abonent jest tymczasowo niedostępny , muszę specjalnie wyłączać i włączać telefon aby działało chociaż nie wiem na ile. ( blokowanie połączeń z panelu sterowania mam wyłączone , zmiana karty sim również nie pomaga ) Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSF_Sniper3 Posted July 24, 2019 Author Share Posted July 24, 2019 dobra sam naprawiłem , podczas wchodzenia w aplikacje do dzwonienia i wpisując *#*#4636#*#* i wybierając karta sim 1 jest możliwość wybrania zasięgu i w tym miałem ustawione LTE only i traciłem zasięg nie wiem jak i zmieniłem na preferowane sieci LTE i działa bez zarzutu póki co Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts