marcintychy Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Witam .Od kiedy posiadam Androida 9 oraz MIUI 10.3.1.0 telefon znacznie gorzej pracuje ,a zwłaszcza bateria , która niegdyś trzymała przy normalnym użytkowaniu od półtora do dwóch, dni,a teraz jest to zaledwie od 8 do 10 godzin ... Dowiedziałem się ,że od jakiegoś czasu jest aktualizacja 10.3.4 na Redmi Note 5 . Ja w OTA jednak jej nie mam . Czy znacie jakieś metody przyspieszenia aktualizacji przez OTA np: zmiana regionu itd.. Dodam ,że pare dni temu miałem komunikat ,że mam dostępną aktualizacje zabezpieczeń lecz odłożyłem to na inną godzinę .Gdy przez OTA chciałem wieczorem zaktualizować system - pojawiła się informacja - brak dostępnych aktualizacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckd Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Miałem takie same problemy z baterią po aktualizacji do androida 9, pomógł reset do ustawień fabrycznych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts