szczuru Posted July 20, 2019 Share Posted July 20, 2019 (edited) Witam, dziś odblokowałem bootloader w Note 7 i wgrałem najnowsze oprogramowanie z MiuiPolska - od tego czasu nie działa Netflix. Aplikacji nie znajduje w sklepie a po ręcznej instalacji i uruchomieniu wyświetla komunikat, że aplikacja jest niezgodna z moim urządzeniem. Jest jakaś opcja naprawy tego? //edit Problem rozwiązany - pomogła ręczna instalacja apk - najnowsza wersja z apk mirror. Wcześniej instalowałem apk, które Netflix zamieścił u siebie na stronie pomocy. Edited July 21, 2019 by szczuru Link to comment Share on other sites More sharing options...
serfmen Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 @szczuru dlaczego Netflix jest niedostępny w Google Play ? Też go nie moge znaleźć.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 Bo masz custom rom I odblokowany bootloader Link to comment Share on other sites More sharing options...
serfmen Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 @mariusz.ur co za bezsens na mi6 stable china normalnie mi działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariusz.ur Posted July 26, 2019 Share Posted July 26, 2019 (edited) Ale chodzi o dostępności aplikacji w sklepie Play. Na Mi 8 jest to samo na xiaomi.eu i innych custom romach (z magisk hide też) . Z zablokowanym boodloaderem na global stable nie ma tego problemu Edited July 26, 2019 by mariusz.ur Link to comment Share on other sites More sharing options...
china92 Posted August 11, 2019 Share Posted August 11, 2019 A w jakiej jakości macie wideo po wgraniu aplikacji na lewo? Wszystko śmiga jak należy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts