Kacper Skrzypek Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 https://miuipolska.pl/mi-a3-pierwsze-informacje/ Jak sądzicie? Mnie osobiście średnio podoba się ten ekran... no ale cóż. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Spójrz na to inaczej za tysiaka dostajesz bardzo przyzwoity telefonDo tej kwoty 95% ludzi kupujących i szukających sprzętu będzie zadowolona 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamk102 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 @Orjon CCC cena czyni cuda Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Spójrz na to inaczej za tysiaka dostajesz bardzo przyzwoity telefonDo tej kwoty 95% ludzi kupujących i szukających sprzętu będzie zadowolona Za tysiaka? Może sprowadzając, bo w Polsce raczej będzie drożej. Poza tym, te 95% ludzi to, nie bójmy się tego słowa, lemingi / pelikany, które kupują to co polecą im inni. To słaby wyznacznik. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 A3 to następca a2lite, biorąc to pod uwagę poza ekranem w HD i przesadzoną ceną( która zaraz spadnie- na Ali można kupić go za 8 stówek) niezbyt jest się do czego doczepić. Jeśli ktoś szuka alternatywy dla pixela musi czekać na PRO. Do tej pory właściciele a2lite nie mieli alternatywy z dużą baterią. Tutaj może być naprawdę dobrze jeśli chodzi o zużycie energii+czysty android. Niestety te +/-280 PPI do tego z pentile może nie wyglądać zbyt dobrze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Świeżak33 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Dla mnie jest to krok wstecz, skoro wypuścili jedno urządzenie to powinni dać mocniejszy model odpowiednik mi cc9 a nie ten słabszy. Wyświetlacz to żart, brak nfc u wielu dyslwalifikuje ten telefon. Do tego cena prawdopodobnie wcale nie będzie powalająca patrząc na to że mi9 se kupimy za 250$ to ten model w cenie powyżej 200$ traci rację bytu i nawet czysty android tego nie zmienia, a pewnie zanim zejdzie poniżej 200 to wtedy mi9 se będzie jeszcze tańszy Link to comment Share on other sites More sharing options...
maniman303 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Serio, jeżeli chcą żeby to się rozeszło to muszą dać bardzo konkurencyjną cenę, bo HD+ w 2019 to ostry przypał. Do tego tak jak mówili przedmówcy brak nfc. 900-1000 zł maks jak dla mnie, to ma to rację bytu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voltron Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 za miesiąc, dwa będzie po 500-600zł pewnie. Do ekranu idzie sie przyzwyczaic, wole tego niz ips w fhd, a dzieki hd i amoled, prockowi w 11nm, 6 cali i duzej baterii to SOT powinien byc kozacki bardziej boli mnie brak OIS w kazdym jednym wydanym modelu od xiaomi, zapomnieli, że takie cos istnieje czy co? przeciez to jedna z najwazniejszych cech w aparacie, jakos w mi note 3 dało sie zrobic OIS+ EIS + telephoto, nfc i nie byl przesadnie drogi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawelt Posted July 23, 2019 Share Posted July 23, 2019 @Voltron i dlatego mimo paru romansów z innymi fonami nie mogę porzucić Minote3. Co ciekawe w Chinach nadal ich dużo sprzedają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Według mnie ten model taki nijaki. Mi A2 był inny, ładny, symetryczny (w mojej rodzinie są obecnie 3 wykorzystywane). Ten Mi A3 jest nijaki, taki sam jak kilka innych modeli, z brzydką bródką (wole już symetrię góra/dół). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 29, 2019 Share Posted July 29, 2019 Według mnie ten model taki nijaki. Mi A2 był inny, ładny, symetryczny (w mojej rodzinie są obecnie 3 wykorzystywane). Ten Mi A3 jest nijaki, taki sam jak kilka innych modeli, z brzydką bródką (wole już symetrię góra/dół).W sensie w czym się ten A2 wyróżniał, bo zapomniałeś wspomnieć. Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razor65 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 W sensie estetyki. To odczucie subiektywne (tym bardziej patrząc na Mi A3), więc każdy będzie mieć swoje. Mi akurat Mi A2 bardzo przypasował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antyhaker Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Ja się pytałem czy się wyróżniał, a nie czy Ci się podobał :C Rozumiem więc, że niczym? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Przecież A2 to praktycznie cieńszy rn5 był.Trzeba patrzeć na mia3 jako na następcę mi a2 lite. Wtedy to wszystko (oprócz ekranu i ceny) się zgadza Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfabet Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 363 nity to dno. Tak ciemne ekrany już tylko HTC robi. Na dworze tragedia. Nawet w pochmurny dzień jest ciemny nie mówiąc o słońcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meccaryn Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Gorsze jest te ~14nitów minimalnej jasności. Czyli o jakieś 3x za dużo. W nocy będzie walić po oczach jak mało który smartfon. Do tego przeciętna reprodukcja kolorów, 720p z pentile. Niezły potworek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 25, 2019 Share Posted August 25, 2019 Dnia 19.07.2019 o 19:40, Voltron napisał: za miesiąc, dwa będzie po 500-600zł pewnie. Do ekranu idzie sie przyzwyczaic, wole tego niz ips w fhd, a dzieki hd i amoled, prockowi w 11nm, 6 cali i duzej baterii to SOT powinien byc kozacki bardziej boli mnie brak OIS w kazdym jednym wydanym modelu od xiaomi, zapomnieli, że takie cos istnieje czy co? przeciez to jedna z najwazniejszych cech w aparacie, jakos w mi note 3 dało sie zrobic OIS+ EIS + telephoto, nfc i nie byl przesadnie drogi. 600zł to za rok będzie kosztować, lub nawet ciut więcej, moim zdaniem niewypał, Redami 7 czy 8 będzie lepszą opcją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Archon1 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Upolowałem ze niecałe 800zł, żaden wyczyn ale akurat był. Miałem brać coś innego, droższego lecz okazało się że nie posiada gniazdka słuchawkowego i slotu na karty pamięci, więc rozumiecie, a że stałem niedaleko ów nieszczęśnika od xiaomi, wpadł mi w oko. Nie brałem go nawet pod uwagę bo czytałem że wyświetlacz be i w ogóle lipa, ale podniosłem i włączyłem... Tak od tej pory jesteśmy w szczęśliwym związku i żadnej lipy nie ma. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba888 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Mi też ten model odpowiada i nie uważam go za niewypał i nie rozumiem porównań do Xiaomi note 7 ,8 bo w wymiary tamtych urządzeń są całkiem inne , są przeznaczone do innych odbiorców , telefon super się trzyma w ręku ma kompaktowe małe wymiary , nie jest to wielka cegła , wyświetlacz nie przeszkadza mi w pracy ja nie dostrzegam różnic i wiele innych osób też nie dostrzeże tego , ma zdecydowanie ładniejsze barwy Amoled , z NFC wgl nie korzystam więc ta opcja mi nie jest potrzebna ogólnie jak ktoś szuka taniego telefonu 899zl bardzo ładnie wykonanego owiele lepiej niż a2 polecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts