Lector Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Nowe wydanie aplikacja obsługuje BIPa i opaski Mi Band, oraz wagi. Równocześnie mocno zmieniła się szata graficzna. Edited July 13, 2019 by Lector Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinB24 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 A czym rozni sie od mifita? Jest logowanie do konta mifita aby wciagnac wyniki? Aktualizuje firmware w bipie?Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
młot Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Na pierwszy rzut oka 1 do 1 jak MiFit. Nadal nie działa identyfikacja dzwoniącego jeśli mamy język polski na telefonie.Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinB24 Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Fakt to samo co mifit na bipie. Synchronizacja dziala z kontem z mifita. Interfejs bardziej przyjazny i przejzysty niz mifit. Narazie zostaje na amazficie.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
mszczepa Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 A notify & fitness widzi to jak mifit Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka BTW, ja w aplikacji amazfit nie mam bipa, do tego mam interfejs głównie po angielsku, logowałem się zarówno kontem mi, oraz przez Google. Edit Wychodzi na to, że w sklepie Play ściąga mu się stara wersją, ta z apk mirror ma już bipa i jest w języku polskim Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 (edited) Ja po aktualizacji mam problem z powiadomieniami w zegarku. Test powiadomień działa. Przed aktualizacją wszystko działało. Miał ktoś z tym problem? Edit. Okazało się, że odznaczony był przełącznik w dostępu do powiadomień dla Amazfit. Edited July 14, 2019 by Szaju Problem rozwiązany Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek7001 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 U mnie nie podmienia tarcz tak jak w MiFit... Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavo22 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 U mnie na zegarku tarcza sama się zmieniła, aczkolwiek z poziomu apki spokojnie zmieniłem na własną, zegarek stratos. Apka mi się nie podoba, wolałem starą wersję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Mi połączyło na początku z mi band 2. Byłem zdziwiony, ale nawet się cieszę, że nie muszę używać dwóch aplikacji do obsługi opaski i zegarka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavo22 Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Ja próbowałem z mi band 3 i jakoś nie chciał wykryć. Mi fit załapał bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinMAR89 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ja po aktualizacji mam problem z powiadomieniami w zegarku. Przed aktualizacją wszystko działało. Testy powiadomień zrobione i wszystko ok. W ustawieniach aplikacji wszystko zaznaczone, aplikacja ma włączone powiadomienia i nadal nic. Ma ktoś z tym problem jeszcze??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Wejdź w ustawienia i do góry w pasku wyszukiwania wpisz "powiadom" . Znajdź takie coś jak "dostęp do powiadomień" i zobacz czy masz tam zaznaczone Amazfit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinMAR89 Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 (edited) Szaju dzięki bardzo tego nie sprawdziłem jeszcze raz dzięki Edited July 15, 2019 by MarcinMAR89 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinB24 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 U mnie ta apka zawiesila bipa... Az sie sam zrestartowal podczas synchronizacji... Cos dziwnie dziala... Wracam na mifita.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan Arek Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Ja od tygodnia wymieniłem MiFit na Amazfit i wydaje mi się, że bateria w telefonie dłużej trzyma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinB24 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Tez mialem takie wrazenie ze amazfit mniej zjada baterie niz mifit, nizej w statystykach byl tez. No ale dziwne akcje zmusily mnie do przesiadki na mifita spowrotem.Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
borejek3 Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 (edited) Dnia 13.07.2019 o 18:45, Szaju napisał: Ja po aktualizacji mam problem z powiadomieniami w zegarku. Test powiadomień działa. Przed aktualizacją wszystko działało. Miał ktoś z tym problem? Edit. Okazało się, że odznaczony był przełącznik w dostępu do powiadomień dla Amazfit. Ja właśnie po aktualizacji mam problem z powiadomieniami sms. Przychodzą jak czapka stanie, raz są raz nie ma i niestety mam włączone powiadomienia dla Amazfit. O co do diaska chodzi bo już mnie szlag jasny trafia. Edited July 17, 2019 by borejek3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaju Posted July 18, 2019 Share Posted July 18, 2019 Reszta powiadomień przychodzi normalnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts