Jump to content

Aplikacja Amazfit

Lector
 Share

Recommended Posts

A notify & fitness widzi to jak mifit

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

BTW, ja w aplikacji amazfit nie mam bipa, do tego mam interfejs głównie po angielsku, logowałem się zarówno kontem mi, oraz przez Google.

Edit

Wychodzi na to, że w sklepie Play ściąga mu się stara wersją, ta z apk mirror ma już bipa i jest w języku polskim

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Ja po aktualizacji mam problem z powiadomieniami w zegarku. Test powiadomień działa. Przed aktualizacją wszystko działało. Miał ktoś z tym problem?

Edit. Okazało się, że odznaczony był przełącznik w dostępu do powiadomień dla Amazfit.

Edited by Szaju
Problem rozwiązany

Ja po aktualizacji mam problem z powiadomieniami w zegarku. Przed aktualizacją wszystko działało. Testy powiadomień zrobione i wszystko ok. W ustawieniach aplikacji wszystko zaznaczone, aplikacja ma włączone powiadomienia i nadal nic. Ma ktoś z tym problem jeszcze???

Dnia 13.07.2019 o 18:45, Szaju napisał:

Ja po aktualizacji mam problem z powiadomieniami w zegarku. Test powiadomień działa. Przed aktualizacją wszystko działało. Miał ktoś z tym problem?

Edit. Okazało się, że odznaczony był przełącznik w dostępu do powiadomień dla Amazfit.

Ja właśnie po aktualizacji mam problem z powiadomieniami sms. Przychodzą jak czapka stanie, raz są raz nie ma i niestety mam włączone powiadomienia dla Amazfit. O co do diaska chodzi bo już mnie szlag  jasny trafia.

Screenshot_2019-07-17-22-56-28-978_com.huami.watch.hmwatchmanager.png

Edited by borejek3