Veron76 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem mi banda 4, przesiadlem się z 3ki ale irytuje mnie ze nie pokazuje kto dzwoni tylko komunikat "incoming call". Sa się coś z tym zrobić? Bo jest to irytujace. Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GorgorothPL Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Ja mając Notify & Fitness nie mam z tym problemów. Zapewne korzystasz tylko z aplikacji Mifit która jest tragiczna i nie oferuje zupełnie nic Polecam zainstalować dodatkowy program tego typu. Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 W najnowszej miFit działa. Jest w opcjach wyświetlacza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veron76 Posted July 10, 2019 Author Share Posted July 10, 2019 Faktycznie po aktualizacji mi fit jest. Dzieki bardzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezumi Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts