aww Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Witam, calkiem niedawno kupilem mi 9 I na poczatku normalnie wszystko dzialalo, a teraz jak probuje do kogos dzwonic to jakbym nie mial zasiegu I automatycznie sie to anuluje, internet dziala normalnie, robilem powrot do ustawien fabrycznych oraz wipe i dalej to samo. Aktualna wersja Miui global 10.2.27 Przekladalem simke z 1 na 2 slot I tez nie moge dzwonic ani nikt do mnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 28 minut temu, aww napisał: Witam, calkiem niedawno kupilem mi 9 I na poczatku normalnie wszystko dzialalo, a teraz jak probuje do kogos dzwonic to jakbym nie mial zasiegu I automatycznie sie to anuluje, internet dziala normalnie, robilem powrot do ustawien fabrycznych oraz wipe i dalej to samo. Aktualna wersja Miui global 10.2.27 Przekladalem simke z 1 na 2 slot I tez nie moge dzwonic ani nikt do mnie Sprawdź czy to nie wina karty SIM - miałem podobnie, po zmienie karty na nową wszystko dziala (a2mobile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abees Posted July 17, 2019 Share Posted July 17, 2019 Dnia 9.07.2019 o 00:25, r0bertt napisał: Sprawdź czy to nie wina karty SIM - miałem podobnie, po zmienie karty na nową wszystko dziala (a2mobile) MAM DRUGI DZIEŃ MI9 i a2mobile. Niby zasięg pokazuje ok i ustawienia są ok ale też nie mogę zadzwonić ani nie działa mi internet po lte. Nie wiem co mam robić. Resetowanie apn i ustawień aplikacji nie pomogło- też tak miałeś? Czy karty a2mobile są jakieś niezgodne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
r0bertt Posted July 21, 2019 Share Posted July 21, 2019 Dnia 17.07.2019 o 18:39, Abees napisał: MAM DRUGI DZIEŃ MI9 i a2mobile. Niby zasięg pokazuje ok i ustawienia są ok ale też nie mogę zadzwonić ani nie działa mi internet po lte. Nie wiem co mam robić. Resetowanie apn i ustawień aplikacji nie pomogło- też tak miałeś? Czy karty a2mobile są jakieś niezgodne? U mnie na Mi9 + a2mobile normalnie działa. Karta jak każda inna wiec nie wydaje mi się by coś było niezgodne. Ostatnio a2mobile miał awarię jeden dzień ale teraz powinno działać? Jeżeli nie to może infolinia a2 bo coś z kartą/usługą? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abees Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Jednak była awaria sieci Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts