snCk Posted July 8, 2019 Share Posted July 8, 2019 Swift installer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brit.swiftinstaller&hl=pl)(Root do tego jest wymagany. Nie jestem odpowiedzialny za jakiekolwiek bricki (testowane na Redmi Note 5, MIUI 10 9.7.4 rozwojowa).) Wielu ludzi choćby z reddita powiadało, żeby tego nie robić, ponieważ substratum nie jest wspierane przez MIUI. Lecz to nie jest substratum, i u mnie działa (prawie) idealnie. Aplikacja sama w sobie jest dziecinnie prosta w obsłudze. Kółkiem kolorów można wybrać jakiekolwiek tło chcemy do naszych aplikacji oraz systemu. To działa globalnie, nie można wybrać dla tego i tego osobno. Fun fact: przez swifta są czytelne powiadomienia Gmaila i innych aplikacji które miały z tym problem w ciemnym motywie w MIUI.Ważne! >Trzeba pamiętać o regularnym aktualizowaniu apek w Swift Installer. Jest to wymagane, ponieważ podczas updatów różnych apek które są "zmodowane" mogą łapać crashe. >Przed updatem systemu, wymagane będzie wyłączenie swifta. Grzebie on w plikach systemowych, dlatego jest to ważne. Zbrickowałem tak Samsunga Galaxy S9+, więc nie polecam...Bugi jakie zauważyłem (prawdopodobnie tylko w MIUI) >W aplikacjach Sklep Play oraz Gmail pasek powiadomień ma tylko czarną czcionkę, więc na czarnym motywie odczytanie czegokolwiek będzie niemożliwe, niestety. >(?)Dla MIUI również nie działa poziom przeźroczystości szybkich ustawień, ale to można przeboleć. Tutaj zamieszczam jak to wygląda:Jeśli zauważycie jakiekolwiek bugi, piszcie tutaj, ale najważniejszymi zgłoszeniami są maile na [email protected]. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek1010 Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Kupiłem w sklepie Play i korzystałem z aplikacji przez jakieś 2 tygodnie i usunąłem Dużo problemów z rozpoznawaniem koloru górnego paska czarna czcionka na czarnym tle Trochę uciążliwe aktualizacje Pojawia się update aplikacji w sklepie Play Aplikacja zaraz nie ma zaktualizowanej biblioteki i trzeba czekać na update robic ręcznie aktualizacje motywu później reset i tak cały czas Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
snCk Posted August 15, 2019 Author Share Posted August 15, 2019 On 7/30/2019 at 12:51 PM, Grzesiek1010 said: Dużo problemów z rozpoznawaniem koloru górnego paska czarna czcionka na czarnym tle Pisałem o tym. To już jest wina MIUI kochanego, nie swifta. Na innym telefonie działa dobrze. On 7/30/2019 at 12:51 PM, Grzesiek1010 said: Trochę uciążliwe aktualizacje Pojawia się update aplikacji w sklepie Play Aplikacja zaraz nie ma zaktualizowanej biblioteki i trzeba czekać na update robic ręcznie aktualizacje motywu później reset i tak cały czas Według mnie dalej o wiele wygodniejsze niż robienie updatow w substratum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wypcio Posted May 5 Share Posted May 5 Aplikacja jest martwa od androida 12Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts