Jump to content

Kayloreq

Recommended Posts

Posiadam mi8 z miui 9.6.27, robiąc klona aplikacji Messenger i Facebook zauważyłem że podczas logowania po prostu apka zostaje wyłączona. Myślałem że może fb jakoś to blokuje, ale kolega na globalu może to robić. Nowszego miui wolę nie instalować bo jest dużo błędów z tego co widzę w komentarzach.

• 2 months later...

Czego właściwie oczekujesz? Piszesz, jakbyś chciał, a nie mógł. W najlepszym wypadku poziom gimnazjum.

Oczekujesz pomocy? To napisz precyzyjnie czego oczekujesz, a nie prowadź monolog na łamach Forum.

Popraw pierwszy post, albo wątek poleci do kosza.

Napisałem dokładnie o co mi chodzi uprzedzając większość pytań, nie wiem z czym masz problem. Wolę wspomnieć o wszystkim po tym jak zablokowałes mój post z usuwaniem widgetu gdyż stwierdziłeś, że problem rozwiązany a tak nie było 

Edited by Kayloreq
Musiałem coś dopowiedzieć

23 godziny temu, Kayloreq napisał:

Napisałem dokładnie o co mi chodzi uprzedzając większość pytań, nie wiem z czym masz problem. Wolę wspomnieć o wszystkim po tym jak zablokowałes mój post z usuwaniem widgetu gdyż stwierdziłeś, że problem rozwiązany a tak nie było 

Wystarczyło napisać PW, żeby wątek odblokować, wszak nie został usunięty.

Ty natomiast walisz wątki gdzie popadnie, w dodatku z poprawnością językową jesteś na bakier. Napiszę wprost: zacznij precyzyjnie zadawać pytania, a nie pisać monologi. Rozumiesz różnicę między obydwiema formami...?

Kosz.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...