AdamJarentow Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Mam ostatnio problem z słuchawkami Redmi AirDots, a dokładnie lewa słuchawka nie chce się połączyć z prawą. Obie słuchawki resetowałem (przytrzymując przycisk przez 20 sek.) ale nadal nic lewa słuchawka nie jest z niczym sparowana i widać ją w ustawieniach bluetooth. Proszę o szybką pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Jeśli widać ja w ustawieniach BT to pewnie jest sparowana z telefonem co jest błędem, bo zawsze parujemy tylko prawą słuchawkę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamJarentow Posted June 30, 2019 Author Share Posted June 30, 2019 5 minut temu, pkonrad napisał: Jeśli widać ja w ustawieniach BT to pewnie jest spasowana z telefonem co jest błędem, bo zawsze pasujemy tylko prawą słuchawkę. Wiem że zawsze tylko prawą, ale lewa pokazuje się jako dostępne urządzenie. (właśnie nie jest sparowana z telefonem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 W takim razie włóż obie słuchawki do etui i jak zaczną się ładować to wciśnij i przytrzymaj przyciski na obu przez 5 sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamJarentow Posted June 30, 2019 Author Share Posted June 30, 2019 Nic to nie daje :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkonrad Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 No to nie wiem co jest nie tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVo_1112 Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Witam. Ja mam taki problem, że słuchawki są umieszczone w etui i na lewej słuchawce jest czerwona dioda przez cały czas, a na prawej miga co kilka sekund. Gdy wyciągam lewą z etui pojawia się biała dioda, a jak zrobię to samo z prawą, to nic się nie pojawia, nawet gdy dotykam panel.Telefon wykrywa tylko lewą słuchawkę, a prawą nie. Robiłem resety, ale to nic nie dało. Może jest jakaś odpowiednia kolejność?? Kolega miał tak samo, ale jakoś fartem to ustawił i działa. Ja nadal mam problem... Pomocy! Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tymon Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 (edited) @AdamJarentow https://youtu.be/xYhLqnPsTE8?t=73 Edited July 2, 2019 by tymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
eVo_1112 Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 (edited) Własnie to nie działa. Wydaje mi się, że problem tkwi w ładowaniu prawej słuchawki, bo po wyjęciu z etui wgl nie pojawia się dioda, nawet gdy dotykam panelu dotykowego Dioda jest tylko wtedy, gdy słuchawka jest w etui i świeci się na czerwono, tylko że pojawia się co kilka sekund, a lewa strona świeci się cały czas na czerwono... Edited July 3, 2019 by eVo_1112 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam muller Posted February 3, 2020 Share Posted February 3, 2020 Witam mam problem z wyłączaniem słuchawek kiedy wkładam do etui słuchawki to one nie wyłączają się (a bateria w opakowaniu jest pełna dopiero kiedy podłącze do pudełka ładowarkę wtedy słuchawki się wyłączają Drugi problem jest z połączeniem lewej słuchawki z prawom i odwrotnie Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMART HOME PL Posted February 4, 2020 Share Posted February 4, 2020 rozłącz słuchawki z telefonem,schowaj słuchawki do etui i połącz tylko prawą słuchawkę z tele,jak się połączy to dopiero wyciągnij lewą słuchawkę która połączy się z prawą słuchawką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts