ferris74 Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Witajcie, chciałem kupić Mi9 SE lecz brak ikon powiadomień na pasku jest dla mnie nieporozumieniem. Telefony innych firm z notchem sobie z tym radzą a Xiaomi nie potrafi? Dużo się mówi o aktualizacji, która ma to naprawić tylko czy to prawda i kiedy to się wydarzy? Macie jakąś wiedzę na ten temat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galakty Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Na Globalu na taką aktualizację nie licz, bo nie nadejdzie. Jeśli w grę wchodzi zmiana softu, to wtedy ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Opanowałem to dziś bo sam dostałem mi9se dla żony. W opcjach powiadomień wyłącz ikony a użyj aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=zanini.andrea.notchtest Sprawdza się to idealnie. Ikonki są bez problemu cały czas na belce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferris74 Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 11 minut temu, frrancuz napisał: Opanowałem to dziś bo sam dostałem mi9se dla żony. W opcjach powiadomień wyłącz ikony a użyj aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=zanini.andrea.notchtest Sprawdza się to idealnie. Ikonki są bez problemu cały czas na belce. Szukałem tej aplikacji w sklepie Play w telefonie i nie znalazłem. p.s. działa jak normalne powiadomienia? Nie zamula jakoś telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Na tyle na ile dziś używałem to nic. A w ciągu dłuższego czasu nie wiem. Mi9se dziś dopiero dotarł po 17. Mało mam z nim doświadczenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferris74 Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 Czy w tym telefonie jest always on display i co wyświetla? Szkoda że nie pomyśleli o diodzie powiadomień... 20 minut temu, frrancuz napisał: Na tyle na ile dziś używałem to nic. A w ciągu dłuższego czasu nie wiem. Mi9se dziś dopiero dotarł po 17. Mało mam z nim doświadczenia. czemu nie widzę tej apki w Play na telefonie??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruniu Posted June 28, 2019 Share Posted June 28, 2019 (edited) Dzisiaj sam rusze temat, bo moje zona narzeka na brak powiadomien. A moze wgram soft eu, tylko czy moge bez utraty gwarancji zrobic odblokowac bootloader? ps skad pobrac EU? Edited June 28, 2019 by gruniu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruniu Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Ponawiam pytanie: skad pobrac EU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom_Shelby Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Aplikacja Notch Test ze sklepu play pokazuje ikony powiadomień na górnym pasku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
user5624 Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Dnia 26.06.2019 o 22:52, frrancuz napisał: Opanowałem to dziś bo sam dostałem mi9se dla żony. W opcjach powiadomień wyłącz ikony a użyj aplikacji: https://play.google.com/store/apps/details?id=zanini.andrea.notchtest Sprawdza się to idealnie. Ikonki są bez problemu cały czas na belce. Co ma więcej wersja pro, płatna? Czy warto kupić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Nie wiem. Zwykła wystarcza, przynajmniej w moim przypadku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundee Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 A czy włączenie tej opcji nie załatwia sprawy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Nie. Ponieważ ikony tylko "migną" w chwili nadejścia powiadomienia i znikają. Zostaje zegarek. Aplikacja wyświetla je stałe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzar Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Może ktoś wie jak wymusić wyświetlanie obok ikony zasięgu - typ połączenia: LTE, H+, 3g. Telefon z kartą TMobile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecki Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ja mam Orange na kartę, i wyświetla mi się bez problemu cały czas napisik LTE, i ani nawet na chwilę nie znika. Czyżby to więc była wina T-mobile? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTick Posted August 22, 2019 Share Posted August 22, 2019 Też mam kartę T-Mobile i druga orange I wyświetlają się ikony o typie zasięgu. Nie wyświetlają się kiedy jest połączony telefon do sieci Wi-Fi. Ale to normalne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dundee Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Dnia 10.07.2019 o 09:05, frrancuz napisał: Nie. Ponieważ ikony tylko "migną" w chwili nadejścia powiadomienia i znikają. Zostaje zegarek. Aplikacja wyświetla je stałe. Po zainstalowaniu ostatniego wydania MIUI Polska postanowiłem sprawdzić, jak to u mnie wygląda i okazuje się, że ikonki nie znikają, dopóki nie usunę powiadomienia z nim związanego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frrancuz Posted September 10, 2019 Share Posted September 10, 2019 Global ma co innego, xiaomi.eu i beta co innego. Tu chodziło o global i dlatego ta dyskusja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kofa77 Posted September 24, 2019 Share Posted September 24, 2019 Czy zainstalowanie romu z MIUI Polska rozwiązuje problem braku ikon powiadomień?? Jeśli tak może ktoś podlinkować jakiś tutorial? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts