paulawk Posted June 23, 2019 Share Posted June 23, 2019 Cześć. Proszę bardzo o pomoc. Mój telefon Xiaomi Mi Max 2 (działający dotychczas bez zarzutu) zawiesił się, po ponownym uruchomieniu urządzenia na ekranie wyświetlało się "MI powered by Android" i telefon nie chciał dalej się uruchomić. W końcu udało mi się zrobić reboot przy użyciu przycisków vol - i power, uruchomiłam telefon i zgrałam z niego część danych na komputer. Telefon ponownie się wyłączył i od tego momentu już nic nie mogę zrobić. Jedyne co wyświetla to pingwin Linuxa na czarnym tle. Przy dłuższym przytrzymaniu przycisku power, bądź konfiguracji vol - lub vol + i power pojawiają się wibracje i nic więcej. Komputer po podłączeniu telefonu przez USB wydaje dźwięk, jednak nie potrafi rozpoznać urządzenia, więc nie mogę już dostać się do danych z telefonu. Nie wiem co dalej zrobić, mam telefon na gwarancji, lecz bardzo zależy mi na odzyskaniu danych, gdyż są dla mnie ogromnie istotne, a boję się, że oddając telefon do naprawy, już ich nie odzyskam. Może ktoś z Was miał podobny przypadek? Będę wdzięczna za wszelkie rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts