piotrplawecki Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Witam od 2 dni jestem posiadaczem Mi4 i mam mały problem wiec tak chciłem uzyc swoich dzwonkow mp3 ze starego telefonu i tu zdziwienie sa one w katalogu muzyka ale jak chce je wybrac jako dzwonek lub sygnal sms to ich nie widac w oknie wyboru cos robie nie tak moze wiecie jak to rozwiazac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
szary71 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 zmień rozmiar plików audio od zera to będziesz je widział Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 W pamięci telefonu powinieneś mieć katalog MIUI, a w nim ringtone wrzuć tam te MP3 powinny sie pojawic w systemowym wyborze dzwonków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrplawecki Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 pomogło dzieki o jeszcze dużo rzeczy mam od odkrycia w tym telefonie a mam jeszcze jedno pytanie czy jest mozliwosć sciagniecia MiPhoneManagerEnglish ? bo mam po chinsku albo czy mozna widziec telefon w total commander Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmyS Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 (edited) Na przyszłość jest szukajka na górze strony Proszę: http://miuipolska.pl/forum/topic/1435-projekt-spolszczenia-do-miphonemanagera-1214251-by-sibul/page-2#entry31493 Edited January 16, 2015 by AmyS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZduneX25 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts