X-SKLEP Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Nazwa przedmiotu: Przedni panel wraz z ekranem i dotykiem do MI3Opis: Sprowadziłem go specjalnie dla klienta a ten mnie wystawił i nie odebrał towaru. Sprzedaje po kosztach żeby odzyskać kasę.Cena: 250 zł (paragon lub FV)Aukcja allegro/olx: brak, mogę wystawić jak ktoś chce (cena +10zł)Kontakt: email [email protected], PWZdjęcia: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 kurde, 4 dni temu odeslalem na naprawe swojego... 105$.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted January 16, 2015 Author Share Posted January 16, 2015 kurde, 4 dni temu odeslalem na naprawe swojego... 105$.... Watek juz raz pisalem w grudniu, ale po 2 tyg poszedl do archiwum. P.S. Jak zbijesz 2 raz to wiesz gdzie szukac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edek Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 hehe weź nie kracz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Mam do naprawy Mi2 drugi raz. Wcześniej ekran umarł więc wymieniłem. Teraz ten co wymieniłem został zbity i znowu wymieniam. Także nigdy nie wiadomo. Wysłane z MI4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-SKLEP Posted January 20, 2015 Author Share Posted January 20, 2015 Nie aktualne - sprzedane Temat do kosza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni.Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts