Jump to content

Jaka Pojemność Karty?

supermonter
 Share

Recommended Posts

Nie dojechał jeszcze do mnie note, ale producent pisze że taka pojemność jest obsługiwana.

Czy robiłeś coś z tą kartą, formatowałeś ją albo używałeś wcześniej w czym innym, czy po wyjęciu z pudełka była niewidoczna?

Poza błędami samej karty, specjalnie wgranym złym oprogramowaniem by pojemność pokazywała się większa(kupiłem takie ostatnio niestety) da się pokombinować z zmianą formatu, czy całkowitym usunięciem partycji.

Może sprawdź tym programem czy nie masz fake.

A ja Ci powiem ze kiedyś w sądziłem jakieś 2 stare karty do mojego starego 1s i ich nie widział. Tak więc pewnie obsługuje 64gb tylko nienwszystkie karty. Ja mam SanDisk 32gb i obsługuje go super. Idź do sklepu władz tam SanDisk 64gb i zobacz czy obsłuży, powinno być ok

Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka

I Godram to nie jest dobra firma?

@supermonter

nie kliknołes w link. Fake użyte jest tam do fałszowania pojemności karty.

PS

Już kocham ten skrypt za wałek z kolorowaniem po wklejeniu.

Edited by robertnik

I Godram to nie jest dobra firma?

@supermonter

nie kliknołes w link. Fake użyte jest tam do fałszowania pojemności karty.

PS

Już kocham ten skrypt za wałek z kolorowaniem po wklejeniu.

Dla mnie zaden redmi ktory mialem a mialem kilka z calej serii nie widzial karty goodrama.

Po wielu próbach i kombinacjach note widzi kartę ;-) w sumie nie wiem do końca co zrobiłem...

Teraz pojawił się kolejny problem. Mianowicie żaden menadżer plików nie może kasować i zapisywać plików. Możliwe jest to tylko przy pomocy wbudowanego menadżera w system.

Po wielu próbach i kombinacjach note widzi kartę ;-) w sumie nie wiem do końca co zrobiłem...

Teraz pojawił się kolejny problem. Mianowicie żaden menadżer plików nie może kasować i zapisywać plików. Możliwe jest to tylko przy pomocy wbudowanego menadżera w system.

Wina kitkata, użyj np. Sdfix i powinno działać

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...